vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alin Dudea: «Mai bine la Dinamo decât la CSU»

Deşi este prezentat în mass-media ca fiind unul dintre jucătorii clonei, CSU Craiova, Alin Dudea (foto – medalion), este în proporţie de 90% produs al FC Universitatea Craiova şi face parte din frumoasa generaţie ’97.

El a fost într-o scurtă perioadă legitimat şi la Clubul Sportiv Şcolar Universitatea Craiova, însă cea mai mare parte a junioratului şi-a petrecut-o la FC Universitatea Craiova şi, chiar dacă în ultimii ani a figurat ca fiind legitimat la Centrul Consiliului Judeţean, el face parte din generaţia jucătorilor născuţi în ’97, jucători care au ieşit foarte mult în evidenţă şi din care mai fac parte Petre, Stoeneşteanu, Roşu, Nica, Gheorghiu, Ghincea, Buzărnescu, Mititelu Jr., Drăniceanu, Trică,  Armăşelu, Ilinca, Stan, Căpăţână, Tănase, Dumitru şi alţii.

A fost legitimat în ultimul an la CSU datorită infracţiunilor săvârşite de berbecul roşu (Bogdan Pîncu) care din dorinţa de a o sulgărnici pe Olguţa a înscris toţi juniorii care au crescut şi s-au antrenat pe terenurile construite de FC Universitatea Craiova, în mod abuziv, la CSU Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lucru interesant de spus că la ultimul meci în care juniorii din ’97 au jucat în finala campionatului naţional de juniori republicani cu FC Dinamo Bucureşti, la finalul meciului în urma unei altercaţii între Alin Dudea şi conducerea tehnică a echipei, acesta a refuzat iniţial să primească medalia, şi a afirmat în gura mare vis-a-vis de CSU Craiova: „Echipa asta nu este Universitatea Craiova. Mai bine joacă la Dinamo decât la această echipă.

Acest eveniment a fost cunoscut de către toţi cei prezenţi dar şi de către jurnaliştii din Craiova, dar din cauza faptului că mai toti jurnaliştii din Bănie s-au făcut preş în faţa Olguţei Vasilescu, această întâmplare nu a fost adusă la cunoştinţa opiniei publice.

Lăsând la o parte tristeţea pe care o are orice suporter al Universităţii Craiova atunci când unii jucători produşi de Craiova ajung la Dinamo, Alin Dudea merită apreciat pentru personalitatea puternică şi fidelitatea faţă de Universitatea Craiova, clubul la care a crescut, şi la care nu a apucat să joace decât la nivelul echipe a doua.

Politica