vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

EXCLUSIV / Mircea Moise: «CSU nu are nicio sansa sa joace in Liga I»

«DECIZIA Comisiei de astazi este una NEGATIVA pentru CSU Craiova, avand in vedere ca Comisia de Disciplina din Oficiu a invocat exceptia prematuritatii actiunii, adica a invocat si a admis exceptia prematuritatii introducerii actiunii.
Astfel, Comisia a decis, ca deocamdata nu poate sa judece speta pana nu exista clasamentul omologat de catre Comitetul Executiv si de abia dupa aceea poate sa inceapa judecata la speta in cauza.

Avand in vedere ca acest Comitet Executiv pentru validarea clasamentului si a echipelor care vor juca in Liga I se va tine pe 27 – 28 iunie 2014, judecata care face referire la promovarea CSU-ului se va face, abia la inceputul lunii iulie.

Prin urmare, posibilitatea de a ajunge la TAS mai devreme de 15 august 2014 este IMPOSIBILA, deoarece in niciun caz Comisiile de la Federatie nu vor putea da o solutie favorabila CSU-ului avand in vedere prevederile Art. 54 al Statutului Federatiei Romane de Fotbal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, si in eventualitatea in care Adunarea Generala din 28 iunie va aproba modificarea Statutului, desi ma indoiesc,  acesta nu poate intra in vigoare mai devreme de septembrie 2014.

Astfel ca, in cel mai bun caz, CSU poate beneficia de aceasta modificare de abia incepand cu sezonul viitor.

Prin urmare, nu inteleg de ce decizia de astazi este luata ca fiind una pozitiva cand din punctul meu de vedere este una NEGATIVA.

Pe de alta parte, din ceea ce observ eu, reprezentantii CSU Craiova cunosc foarte bine faptul ca anul acesta nu o sa poata evolua in Liga I, deoarece aceste impedimente juridice foarte mari nu pot fi inlaturare in niciun caz.», a declarat Mircea Moise.

Politica