vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Anglia se pregăteşte să plece acasă, Italia nu se simte bine

Continuă surprizele de proporţii la Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014. După Spania, încă o selecţionată puternică din fotbalul mondial, Anglia, se pregăteşte să plece acasă, după ce a fost învinsă, în al doilea meci al grupei, de… Suarez, cu scorul de 2 la 1. În aceeaşi grupă, Italia a cedat surprinzător în faţa Costa Rica, lucru care face partida Uruguay – Italia decisivă.

Probabil asistăm la una dintre cele mai surprinzătoare ediţii de campionat mondial. Echipe precum Spania sau Anglia eliminate încă din faza grupelor, cu echipe mici care fac rezultate mari. Privind rezultatele de până acum, am putea spune că ne gândim la trei echipe care au mers perfect, şi ne referim la Olanda, Franţa şi Argentina, echipe care pot emite pretenţii la titlul de campioană mondială.

După ce Spania a fost practic trimisă acasă, a venit rândul Angliei să îşi pregătească bagajele, “ucisă” de “adoptatul” Luis Suarez. Uruguayanul şi-a învins “Căpitanul” de la Liverpool, pe Steven Gerrard. Iar suprizele nu s-au oprit aici în grupa D, grupă care este condusă acum, incredibil, de Costa Rica, echipa cu cele mai mici şanse de a merge mai departe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În grupa E, Franţa şi Elveţia au oferit cel mai spectaculos meci al grupelor, cu selecţionata “cocoşului galic” zdrobind-o pe cea din “ţara cantoanelor” cu un fabulos 5-2. Şi noroc cu centralul partidei, care a fluierat finalul partidei exact în momentul în care mingea trimisă de Benzema se ducea către 6-2.
Argentina merge greu, în grupa F, dar geniul lui Messi a ajutat “pumele” să învingă cu 1-0 selecţionata Iranului.

Duelul fratricid din grupa G, Germania – Ghana, cel care i-a opus pe fraţii Boateng, s-a terminat indecis, scor 2-2, dar “panzerele” au totuşi şanse reale de a merge mai departe.
De astăzi vom începe să aflăm echipele care merg mai departe. În grupa A, bătălia se dă în trei echipe, cu Brazilia favorită totuşi să obţină sigur biletele pentru faza următoare şi Mexic şi Croaţia cu un meci pe viaţă şi pe moarte.

Ora 23
Brazilia – Camerun
Mexic Croaţia

În grupa B, Olanda şi Chile vor lupta pentru prima poziţie, în meci direct, în vreme ce actuala campioană, Spania, va încerca să spele ruşinea în faţa Australiei şi să obţină măcar o victorie de palmares.

Ora 19
Olanda – Chile
Australia – Spania

Politica