vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-au redeschis taberele şcolare de la Cozia şi Brădişor

Centrul de Agrement Cozia este situat în Staţiunea Călimăneşti – Căciulata aşezată pe Câmpul lui Căliman, lângă Mănăstirea Cozia. Centrul a fost inaugurat în urma lucrărilor de modernizare în toamna anului 2009 şi funcţionează permanent având o capacitate de 119 de locuri. Tabăra Cozia dispune de centrală termică, teren de sport multifuncţional, aparatură audio-video, internet şi club în aer liber (tenis de masă, şah). Camerele sunt dotate cu televizoare şi parţial cu aer condiţionat. Există o sală de mese cu capacitatea de 100 locuri, care deserveşte întregul complex de vile.
A precizat pentru AGERPRES, directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport, Bogdan Marinescu

Centrul de Agrement Brădişor este situat pe Valea Lotrului, lângă barajul Brădişor şi are o capacitate de 100 de locuri. Potrivit AGERPRES, acest centru a beneficiat de modernizări la începutul acestui an şi dispune de centrală termică, teren de sport multifuncţional, aparatură audio video, internet şi club, camerele sunt dotate parţial cu televizoare şi există o sală de mese cu capacitatea de 100 locuri, care deserveşte tabăra.

Până în 1989, în judeţul Vâlcea existau cinci tabere şcolare, toate dispuse pe Valea Oltului şi Valea Lotrului, mai notează AGERPRES, care mai arată că lipsa finanţărilor a dus în timp la degradarea acestora, cea mai dramatică situaţie fiind la Voineasa, acolo unde a funcţionat una din cele mai mari tabere şcolare de matematică din România.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica