joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO / Minciunile Olgutei Vasilescu din campania electorala

Insa in ceea ce priveste Universitatea Craiova, s-a folosit de acest nume in a atrage voturile suporterilor Universitatii Craiova intr-un mod extrem de pervers.
Pentru a reimprospata memoria Olgutei, care uneori neaga ca s-ar fi folosit in campania electorala de Stiinta, o sa va prezentam incepand de astazi mai multe dovezi video care arata modul duplicitar al caracterului Olgutei Vasilescu si tragedia care s-a abatut pe capul acestui oras.

Mai jos va prezentam un material video din data de 10 mai 2012, zi in care Olguta Vasilescu, flancata de Nedelescu si Sova, isi anunta spectacolul cu surle si trambite tinut de Goran Bregovic pe stadionul «Ion Oblemenco».
In cadrul acestei conferinte de presa Olguta Vasilescu se plangea de faptul ca primarul Craiovei Antonie Solomon nu a lasat-o in nici un loc din oras in a-si desfasura spectacole de campanie si prin urmare a apelat la Universitatea Craiova care i-a pus la dispozitie stadionul «Ion Oblemenco»!!!

Mai mult, Olguta il ataca pe Antonie Solomon, pentru ca acesta i-a pus nenumerate talpi echipei de fotbal, punand astfel Solomon umarul la dezafilierea acesteia.
Bineinteles, nu a uitat sa spuna cea care urma sa devina primarul Craiovei, ca pe data de 14 mai 2012, data la care urma sa se tina concertul lui Goran Bregovic, urma sa se dea o hotarare a Federatiei Romane de Fotbal cu privire la validarea sau invalidarea deciziei de excludere a Universitatii Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, Olguta promitea modernizarea rapida a arenei sportive «Ion Oblemenco» si alte multe facilitati pentru Universitatea Craiova.
Ce s-a intamplat? … stim cu totii!!!
Universitatea Craiova, care in ciuda impotrivirii lui Solomon, i-a pus la dispozitie stadionul «Ion Oblemenco» in a-si sustine concertul si a-si atrage simpatizanti, a fost evacuata de pe propriile investitii, chiar de cea careia i-a intins o mana atunci cand i-a fost greu.
Acest gest al Olgutei, ca multe altele, confirma celebrul proverb: “Din cocos nu faci gaina …”

Vom reveni si cu alte episoade de acest gen.

Politica