miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Iohannis susţinut de liberalii din Dolj şi Mehedinţi

Liberalii mehedinţeni îi vor pune pe făraş pe toţii colegii din organizaţia judeţeană care aderă la grupul lui Tăriceanu.  Acest lucru s-a decis alaltăieri printr-o rezoluţie a Delegaţiei Permanente. În aceste condiţii cu un picior în afara partidului se află liberalii mehedinţeni, toţi deputaţi, Viorel Palaşcă, Ion Cupă şi Mihai Stănişoară precum şi câţiva chibiţi de-ai acestora.

Cu acest prilej s-au luat şi alte hotărâri importante în PNLMehedinţi. Concret în data de 15.06.2014, Delegaţia Permanentă a Filialei PNL Mehedinţi a hotărât cu unanimitate de voturi susţinerea lui Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al PNL, precum şi susţinerea candidaturii acestuia la funcţia de preşedinte al României. De asemenea, membrii Delegaţiei Permanente a Filialei PNL Mehedinţi şi-au manifestat deschiderea totală faţă de începerea procesului de unificare a dreptei, proces ce ar avea ca prim pas realizarea unei fuziuni cu PDL.
Liberalii mehedinţeni au hotărât şi susţinerea propunerii de aderare a PNL la familia popularilor europeni. În altă ordine de idei, au fost validaţi şi cei 29 de delegaţi care vor participa la Congresul PNL de la sfârşitul lunii iunie.

Nu în ultimul rând s-a adoptat o rezoluţie conform căreia orice membru al Filialei PNL Mehedinţi, care aderă la Grupul de Iniţiativă condus de Călin Popescu Tăriceanu, se află în contradicţie cu principiile şi interesele PNL Mehedinţi şi implicit se situează în afara partidului.
A declarat purtătorul de cuvânt al PNL Mehedinţi profesorul Viorel Piuitu

Policlinica Buna Vestire Craiova

PNL Dolj a anunţat încă de duminică susţinerea lui Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal în cadrul Congresului Extraordinar al Partidului Naţional Liberal din 28-29 iunie 2014.

Considerăm că această candidatură reprezintă cea mai bună soluţie pentru PNL în momentul politic actual pentru păstrarea unităţii partidului, pentru imaginea PNL şi pentru atingerea obiectivelor din anul politic 2014. PNL Dolj mulţumeşte domnului Crin Antonescu pentru mandatul avut în fruntea PNL în ultimii cinci ani, apreciind la justa valoare poziţia pe care PNL a căpătat-o pe scena politică românească, atât în plan
parlamentar cât şi la nivelul reprezentanţilor PNL în administraţia locală – Preşedinţi de consilii judeţene, primari consilieri.

Au anunţat liberalii doljeni

Politica