joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgu-jienii au datorii de milioane de lei la apă

În municipiul Târgu-Jiu sunt 222 de asociaţii de proprietari. Majoritatea înregistrează datorii la societatea furnizoare de apă potabilă.
Datoriile oamenilor se ridică la aproximativ patru milioane de lei, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul comercial al Aparegio, Tiberiu Albu.

Fără factura curentă, datoriile sunt de 3.819.918 de lei, cu o variaţie de 2.270.000 de lei faţă de soldul iniţial, deci au crescut datoriile faţă de decembrie 2013 cu 273.000 de lei. A fost o perioadă de iarnă, oamenii au dat prioritate plăţii la încălzire, gaze şi energie electrică şi de abia acum am mai început să recuperăm din creanţe. Timpul de recuperare a creanţelor este 110-120 de zile pe segmentul asociaţiilor de proprietari. (…) Segmentul cel mai întârziat cu plăţile este cel al asociaţiilor de proprietari, care cuprind cam 80% din locuitorii Târgu-Jiului.
A afirmat Tiberiu Albu

Cea mai mare datorie s-a înregistrat la Asociaţia 133. Din mai 2013, s-au adunat, pe facturi, 196.000 lei.  
Directorul comercial al Aparegio a mai spus, pentru AGERPRES, că societatea a creat facilităţi la plata facturilor, în sensul că a deschis conturi colectoare în toate băncile, iar factura se poate plăti la ATM-uri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am externalizat serviciul de distribuire a facturilor şi suntem pe cale de a mai angaja nişte contracte de încasări cu pay-ponturi. Am introdus un sistem integrat de soft pentru întreg judeţul Gorj prin care vom putea să deschidem casierie şi în alte părţi şi se va putea plăti şi în alte locuri din oraş, nu numai în casieria de la unitate.
Tiberiu Albu

La sfârşitul săptămânii trecute Compania de Apă Oltenia (CAO) a făcut verificări la 204 imobile debranşate de la reţea în ultimii patru ani. 8 imobile dintre acestea fuseseră rebranşate illegal prin metoda mosorului.

Pentru aceste 8 imobile s-a efectuat sistarea serviciului de alimentare cu apa potabila, după cum urmează: str. Brestei  – imobilul nr.264;  str.Aleea II Fulger  – imobilul nr.22; str. Ştirbei Vodă  – imobilul nr.91; str.Vaslui – imobilul nr.22; str.Săcelu – imobilul nr.33; str.Câmpia Islaz – imobilul nr.76; str.Obedeanu – imobilul nr.31; str.Călugăreni – imobilul nr.51.
CAO

Reprezentanţii Companiei au anunţat că vor continua verificările.

Politica