joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO / Doi ani de la Duminica Orbului

Ce-i drept «Editie Specială» şi Universitatea Craiova au avut un mare rol în această înscăunare, însă actualul primar al Craiovei a reuşit în perioada pre-electorală, dar şi în campania electorală să-şi ascundă adevăratele intenţii.

Mai mult ca sigur, Olguţa Vasilescu va bate recordurile negative ale tuturor  primarilor din istoria Craiovei şi va rămâne o mare dezamăgire, mai ales a generaţiei tinere din care face parte.
Astăzi, la jumătatea mandatului primarului Lia Olguţa Vasilescu, nu numai că nu se vede nimic din promisiunile acestei doamne din campania electorală, dar a şi perturbat multe activităţi ale urbei, dar mai cu seamă a proţăpit în funcţiile din administraţia publică locală sau unităţilor colaterale acesteia un sistem clientelar cum nu a mai existat vreodată în acest oraş.

Oamenii instalaţi de Vasilescu în aceste posturi, în marea lor majoritate sunt lipsiţi de profesionalism şi de capacitate intelectuală, singurul lor atuu este că slujesc intereselor ei obscure.
Administraţia Olguţa Vasilescu este deja catalogată ca cea mai slabă administraţie din istoria oraşului Craiova, iar incompetenţa şi fărădelegile sunt mai mari ca niciodată. Probabil că dacă astăzi ar fi fost din nou alegeri, Olguţa Vasilescu nu ar mai fi obţinut nici măcar 25% din sufragii, însă din nefericire pentru craioveni alegerile sunt abia în 2016.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oricum începând de astăzi numărătoarea inversă a început şi nu pot să nu remarc versurile scrise astăzi de un suporter al Ştiinţei pe un site de specialitate, şi care reflectă o stare de spirit a modului de percepţie a situaţiei a unei părţi importante dintre craioveni…

“După doi ani de mandat, pe craioveni i-ai trădat, de Ştiinţa te-ai lăpădat şi cu Naşu’ te-ai cuplat”.

Vom reveni!

Politica