miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO / PUZ-UL DE LA BALTA CRAIOVITA SUSPENDAT DE TRIBUNALUL BUCURESTI

Actiunea introdusa de ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA HABITATELOR NATURALE cu sediul in Bucuresti la Tribunalul Bucuresti a produs un prim efect vineri 6 iunie 2014 odata cu decizia instantei de contecios administrativ care a hotarat suspendarea efectelor PUZ-ULUI intocmit de CETATEA BANILOR CITY in martie 2013 si aprobat de CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI CRAIOVA in mai 2013.
Instanta a dispus suspendarea PUZ-ului pana la solutionarea definitiva a actiunii de constatare a nelegalitatii acestui act administrativ, demers care se afla tot pe rolul Tribunalului Bucuresti.
Prin PUZ-ul intocmit la cererea CETATEA BANILOR CITY se reglementeaza  din punct de vedere urbanistic suprafata de 50 de hectare teren care cuprinde BALTA CRAIOVITA si terenurile din imprejurimi.

In cadrul acestui PUZ au fost obtinute toate avizele cerute de lege si totodata, respectandu-se toate procedurile legale, astfel ca suspendarea acestui act administrativ nu are o justificare serioasa.
Dupa aprobarea acestui PUZ in urma cu un an de zile mai multe societati s-au aratat interesate in a achizitiona suprafete importante de teren in vederea efectuarii unor investitii in zona.
ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA HABITATELOR NATURALE este o persoana juridica, ce il are in spate pe MIHAI ROTARU actionarul majoritar al clubului inscris abuziv in fotbal CSU CRAIOVA.

Actiunea de suspendare are la baza interesul lui ROTARU de a bloca orice posibilitate de vanzare a terenurilor de la balta CRAIOVITA, terenuri care sunt foarte atractive insa numai in situatia daca exista siguranta obtinerii autorizatiei  de constructie.
Asfel ca odata cu aceasta suspendare se blocheaza posibilitatea de a putea construi in zona pentru o perioada ce poate ajunge si la 1,6 – 2 ani!
De fapt actiunea in cauza a fost introdusa de ROTARU in cardasie cu LIA OLGUTA VASILESCU inca de anul trecut insa de abia vineri instanta s-a pronuntat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Demersul a inceput odata ce prestigioasa firma DEDEMAN si-a manifestat intentia sa achizitioneze o suprafata de 5 hectare de teren in zona respectiva.
Pentru a bloca cu orice pret aceasta tranzactie ROTARU SI OLGUTA au initiat mai multe notari la biroul de CARTE FUNCIARA CRAIOVA cu scopul de a speria eventualii cumparatori interesati de achizitie de terenuri in zona.
TOATE ACESTE ACTIUNI SICANATORII S-AU FACUT CU SCOPUL CLAR CA UNIVERSITATEA CRAIOVA SA NU FACA ROST DE LICHIDITATI SI SA NU-SI MAI CONTINUE ACTIVITATEA.

In cadrul procesului de vineri reprezentantul asociatiei bucurestene si-a sustinut cererea in urmatorul mod!!!……. onorata instanta trebuie neaparat sa admiteti cererea de suspendare deoarece exista riscul ca acolo sa se construiasca  si in acest sens locuitorii MUNICIPIULUI CRAIOVA sa sufere foarte mult deoarece acolo este adevarata fauna a naturii cu foarte multe specii de pasari si alte vietati indragite si apreciate de locuitorii Craiovei…!  Culmea este ca… majoritatea absoluta a CRAIOVENILOR isi doresc sa scape de mizeria din zona respectiva..! La faimoasa pledoarie a reprezentantilor lui ROTARU de la TRIBUNALUL BUCURESTI a facut bineinteles figuratie si juristul reprezentant  al MUNICIPIULUI CRAIOVA care numai ca nu i-a cerut judecatoarei sa aprobe cererea reclamantului!

Una peste alta, abuzurile si magariile Olgutei Vasilescu continua sa aduca grave prejudicii orasului CRAIOVA, proprietarilor terenului in cauza dar mai cu seama locuitorilor MUNICIPIULUI CRAIOVA care vor fi nevoiti sa mai astepte mult si bine  deratizarea Baltii CRAIOVITA si a terenurilor din imprejurimi. Nu mai spun de promisiunile din campania electorala a OLGUTEI care promitea fara nici o rusine cum va face si va drege ea la balta CRAIOVITA (vezi video atasat).
Ar fi putut sa lase dusmaniile deoparte fata de Adrian MITITELU si sa permita dezvoltarea acelei zone deoarece exista un interes cert pentru investitii in zona respectiva insa pentru ca nu cumva Mititelu sa faca rost de bani si sa salveze UNIVERSITATEA CRAIOVA a sacrificat interesele comunitati pentru cele meschine.

Asta este drama orasului CRAIOVA: sa nu aiba de foarte mult timp parte de un primar responsabil si preocupat de binele comunitatii.
Oamenii au votat-o in urma cu 2 ani cu speranta ca au ales ce trebuia pentru urbea de pe jiu si nimeni nu a gandit vreodata ca vor pune pe scaunul de la primarie un om cu un asemenea caracter…! Pacat, mare pacat..!.. s-au mai pierdut 4 ani din viata noastra..!

 

Politica