vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO / Olguţa umblă cu clona vopsită

Cu un tupeu ieşit din comun, aceasta susţine, cu nonşalanţă, că… negrul este alb.

Fără niciun gram de respect faţă de realitate şi faţă de istoria Clubului Universitatea Craiova, Vasilescu încearcă ,,să vopsească’’ o echipă creată la comanda  lui Mircea Sandu şi a lui Victor Viorel Ponta – un alt mare mincinos al României.

Când a avut nevoie de sprijinul suporterilor Universităţii Craiova pentru a câştiga fotoliul de primar şi implicit puterea politică în Dolj, s-a prefăcut că susţine până în pânzele albe Universitatea Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După ce s-a văzut cu sacii în căruţă, nu a făcut altceva decât să execute, fără reţinere, ordinul politic venit de la Bucureşti, acela fiind DEMOLAREA UNIVERSITĂŢII CRAIOVA şi înfiinţarea unui hibrid politic, pe care cu o nesimţire crasă o numeşte, în mod odios, Universitatea Craiova.

Modul în care procedează Olguţa Vasilescu depăşeşte orice limită şi orice barieră a capacităţii de înţelegere.

Ce a spus această doamnă ieri?!

… Nu a făcut altceva decât să declare despre ,,clona politică’’, că este singura echipă pe care o mai are oraşul!!!! …
 
Asta, în condiţiile în care actualul edil-şef a fost călăul Universităţii Craiova în sezonul competiţional 2013-2014.

… Că a avut noroc de nişte investitori serioşi!!!! …

A avut noroc de nişte investitori care s-au trezit cu o echipă în Liga a II-a fără să plătească vreun leu cuiva, fără niciun leu datorie la club, cu o bază de pregătire ultramodernă, pusă pe tavă… GRATUIT!, cu un patron care a primit lucrări publice prin alte firme în Craiova de 15 milioane de euro, cu cinci, şase meciuri câştigate prin influenţă politică. Asta, în timp ce adevărata Universitatea Craiova, în toată istoria ei, a avut parte numai de piedici şi de primari care i-au pus beţe-n roate, dar mai cu seamă în acest sezon când a fost pur şi simplu batjocorită şi umilită de acest grup mafiot.

Olguţa Vasilescu a avut iresponsabilitatea să renunţe la două milioane euro, banii oraşului Craiova, pentru ca Rotaru şi amicii lui să joace în Liga a II-a, însă toate aceste abuzuri şi nedreptăţi, mai devreme sau mai târziu, vor fi plătite de cei vinovaţi.

În inconstienţa ei, Olguţa Vasilescu crede că va putea să scape de braţul lung al legii pentru toate aceste abuzuri.

Vă redăm două clipuri video edificatoare despre demagogul de la Primăria Craiova.

Primul videoclip cu declaraţiile când purta fularul cu „leul” şi susţinea dreptate pentru Universitatea Craiova, iar cel de-al doilea cu declaraţiile de ieri.

 

 

 

 

 

 

 

Politica