vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

DELIR SI TRAGICOMEDIE PE LEGENDARUL «ION OBLEMENCO»

Precum intr-un scenariu de film de comedie marca Geo SAIZESCU o ceata de rataciti dirjati de o gasca de impostori au facut de rusine una dintre cele mai de seama realizari ale OLTENIEI MODERNE… ECHIPA DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA!
Total in afara legii, dar mai ales in afara limitelor de bun simt, cativa trogloditi au intinat ISTORIA SFANTA A UNIVERSITATI CRAIOVA.

Cu o nerusinare specifica brutelor comuniste si cu un tupeu demn de vechea securitate stalinista PUSLAMALELE DE SERVICIU s-au dat in spectacol fara nici o jena!
Mircea SANDU, mentorul acestei echipe hidoase, probabil ca se simte foarte implinit ca PROGENITURA sa, conceputa atunci cand DNA-ul l-a luat la intrebari despre distrugerea U CRAIOVA, a fost pusa in practica tocmai de OLTENI!
Trist este ca in aceasta piesa extrem de proasta a asistat voluntar si mass-media, care cu amatorismul arhicunoscut a intrat in hora miciunii si a demagogiei, nerespectand nici cea mai elementara norma de echidistanta si corectitudine a informatiilor cu privire la acest eveniment.

Aceasta complicitate generala arata mediocritatea si amatorismul in care se scalda societatea romaneasca in ansamblul ei.
Cel mai grav este faptul ca sambata s-a confirmat faptul ca unii dintre noi oltenii suntem usor de cumparat si de manipulat. Pentru un salariu sau un ciubuc cat de mic, unele persoane sunt in stare sa-si vanda si sufletul!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Peste noapte O. Vasilescu s-a transformat in judecator, procuror, Dumnezeu pe pamant, si a hotarat cine are dreptul sa faca fotbal in Craiova si cine nu…! In mintea ei de bibilica gandeste ca ea este cea predestinata de duhovnicul Ponta sa stabileasca ce echipa trebuie sa sustina craiovenii. Maine, poimaine, fosta PRM-ista le va spune craioveniilor cum sa se imbrace si ce whiskey sa bea. In toata aceasta situatie de fapt nu mai conteaza adevarul, traditia, dragostea suporterilor, ci numai poftele ei si mai ales interesele si ordinele de partid! Ponta a vrut sa-l ajute pe MIRCEA SANDU sa implementeze o echipa hibrid in orasul CRAIOVA… zis si facut! Nimic nu a mai contat in fata acestor interese obscure…
 
Prin ceea ce s-a intampla sambata, poate unii dintre noi, vom intelege mai usor ce s-a intamplat cu adevarat in anii grei ai stalinismului, atunci cand viperele comuniste avand in spate tancurile sovietice au distrus mii de vieti si au deposedat de bunuri sute de mii de romani, toate aceste facandu-se uneori chiar sub uralele pulimii extaziate…!

Ceea ce s-a intamplat la Craiova scoate in evidenta slabiciunile noastre ca natie, toleranta exagerata fata de abuzuri si faradelegi, lipsa de respect fata de ordinea publica si valori…!
Suntem obisnuiti sa asistam pasiv ca o minoritate sa ne umileasca si sa ne batjocoreasca fara sa scoatem un diftong!
O sulfa aterizata de nu stiu unde si care nu a realizat nimic serios in viata ei prostitueaza un oras intreg in vazul tuturor…!
Cu toate acestea am speranta ca marea majoritate a suporterilor STIINTEI au realizat marea intoxicare si ca isi vor PASTRA CREDINTA pana la capat! Poate multi dintre fanii acestei echipe si-au pierdut rabdarea, dar crezul in culorile sfinte… NICIODATA!
Ceea ce  se intampla in prezent cu UNIVERSITATEA CRAIOVA nu poate ramane fara urmari la nesfarsit, chiar daca exista uneori aceasta senzatie…!
 

Prin ce a trecut acest club in ultimii 3 ani este ceva de domeniul fantasticului…! Nedreptatile si abuzurile din trecut si din prezent il vor face mult mai puternic in viitor…!
In prostia ei, OLGUTA VASILESCU crede ca va putea pacali sute de mii de oameni cu un hibrid impus cu niste pancarde mincinoase vanturate de niste lăţăi infometati, care cu aceasta ocazie au mai castigat un sandwich…! In asemenea mod nu poate gandi decat un politruc de ocazie care habar nu are de psihologia majoritati suporterilor U CRAIOVA! Trataza suporterii STIINTEI precum votantii PSD-ului si ai altor partide nedemocratice…!

 

Sunt convins ca toate aceste faradelegi in a baga pe gat craiovenilor o echipa inventata, in detrimentul adevaratei STIINTA CRAIOVA vor inceta cat de curand…! ROTARU, OLGUTA SI SANDU MIRCEA vor lua act de cate legi au incalcat pentru a-si pune in practica planul marsav, si atunci vor realiza probabil ca ……”NU E BINE SA TE PUI CU SIMBOALELE”… asa cum spunea marele Eminescu in urma cu peste 100 de ani! Calvarul UNIVERSITATII CRAIOVA va inceta curand…! Toti cei care au lovit  in club vor plati in mod negresit…! Unii vor plati cu inchisoare… altii vor fi taxati cu privirile apasate ale celor din jur…!
Important este ca suporteri sa se adune si sa-si uneasca fortele in a recladi „Echipa fanion a oltenilor”! Toate aceste experimente negative si erori trebuie sa-i calauzeasca in noul drum de reintoarcere pe orbita unde acest club merita sa fie…!
Urmeaza o vara fierbinte cu mari surprize pentru dusmani STIINTEI, dar mai cu seama pentru cei care asteapta cu sufletul la gura renasterea adevaratei UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Politica