miercuri, aprilie 17, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fiul femeii ucise în Craioviţa Nouă, arestat în lipsă

Tânărul craiovean de 21 de ani, suspectat că şi-a ucis mama la începutul lunii trecute, cadavrul victimei fiind găsit în Craioviţa Nouă, are mandat de arestare preventivă în lipsă. Tribunalul Dolj a emis vineri mandat de arestare pe numele său, întrucât Ştefan Mihail Alex Barbărasă este în continuare de negăsit. Reamintim că, pe 9 mai a.c., poliţiştii care au mers în Craioviţa Nouă la locuinţa familiei Barbărasă, au găsit-o pe Florentina, de 45 de ani, ucisă cu bestialitate, fiind plină de tăieturi de cuţit. Fiul ei a fost dat în urmărire naţională, pentru că nu a mai fost văzut.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au cerut, vineri, Tribunalului Dolj, emiterea unui mandat de arestare pe numele fiului Florentinei Barbărasă, craioveanca găsită înjunghiată în apartamentul său din cartierul craiovean Craioviţa Nouă, vineri, 9 mai. Ştefan Mihail Alex Barbărasă, de 21 de ani, student în anul II la Facultatea de Automatică Craiova, are acum mandat în lipsă pe 30 de zile, întrucât este în continuare principalul suspect al crimei.

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. În baza art. 223 alin. 1 lit. a C.pr.pen. rap. la art. 224 C.pr.pen şi art. 226 C.pr.pen. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Barbărasă Ştefan Alex Mihail, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare şi până la expirare. În baza art. 230 C.pr.pen. Dispune emiterea mandatului de arestare. Obligă inculpatul la plata sumei de 150 lei cheltuieli judiciare statului, din care suma de 100 lei reprezintă onorariu avocat oficiu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 30.05.2014.
Se arată în încheierea de şedinţă a Tribunalului Dolj

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, vineri, 9 mai, poliţiştii craioveni erau anunţaţi prin 112 de fratele Florentinei Barbărasă despre faptul că a găsit maşina nepotului său abandonată în apropierea râului Jiu, la intrarea pe pod din direcţia Podari – Craiova, pe partea dreaptă. Bărbatul şi-a sunat sora şi, pentru că nu i-a răspuns, a decis să anunţe poliţia.
Un echipaj de poliţişti de la Secţia 5 s-a dus la adresa familiei Barbărasă, însă când au intrat în apartament, oamenii legii au găsit-o pe Florentina Barbărasă (45 de ani) moartă. Femeia avea tot corpul plin de răni şi era toată casa plină de sânge. Un vecin al familiei Barbărasă le-a adus poliţiştilor o borsetă cu actele lui Ştefăniţă Barbărasă, dar şi cheile maşinii şi un rând de chei de la apartament, găsite într-un tomberon din cartierul Craioviţa Nouă. În aceeaşi zi, oamenii legii au discutat şi cu Tudorel Barbărasă, de 47 de ani, soţul femeii, însă acesta stătea la mama lui. Băiatul femeii a devenit principalul suspect al crimei, în cauză fiind deschis dosar penal pentru omor deosebit de grav.
Pe 15 mai a.c. poliţiştii au făcut publică fotografia tânărului de 21 de ani, care a fost dat în urmărire la nivel naţional şi au solicitat sprijinul persoanelor care pot oferi informaţii despre locul în care se află Ştefan Barbărasă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Semnalmente: înălţime 1.80m, greutate 65 kg, constituţie astenică, ten deschis, păr şaten deschis, ochi albaştri, fără semne particulare. Ultima dată când a fost văzut, acesta purta haine de casă, respectiv trening de culoare gri, însă când pleca de acasă obişnuia să poarte pantaloni de blugi şi tricouri. În cazul în care îl recunoaşteţi sau îl vedeţi, vă rugăm să anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apelaţi SNUAU 112.
IPJ DOLJ

Politica