joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Comisarul – şef Liviu Ţiulescu s-a stins din viaţă

Doliu în poliţa doljeană! S-a stins din viaţă un ofiţer apreciat, de numele căruia se leagă rezultate de marcă ale muncii poliţiştilor în judeţul Dolj. Comisarul-şef Liviu Ţiulescu, adjunct al şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, nu mai este printre noi. L-a răpus, la vârsta de 49 de ani, o boală nemiloasă, cu care ofiţerul a luptat în ultima perioadă.
Comisarul-şef Liviu Ţiulescu şi-a început cariera  în anul 1990, ca şef al Formaţiunii de Ordine Publică al Oraşului Filiaşi, la vârsta de 25 de ani. Între anii 1993 şi 1995, Liviu Ţiulescu este Ofiţer Specialist II Ordine Publică, la acelaşi post. Şapte ani ocupă funcţia de adjunct al Poliţiei Filiaşi, pe care mai apoi o conduce, din postura de şef, doi ani, între 2002 şi 2004. Un an de zile, Liviu Ţiulescu deţine o funcţie extrem de importantă, cea de şef al Poliţiei Municipale Craiova, între 2004 şi 2005. Din 2005 şi până în prezent, comisarul-şef Liviu Ţiulescu a fost adjunct al Şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Profesionist desăvârşit, comisarul-şef Liviu Ţiulescu a fost într-o continuă perfecţionare.  După absolvirea Academiei de Poliţie, în anul 1990, a urmat Facultatea de Drept. Participă apoi la un curs intensiv de limba franceză, la Centrul de perfecţionare “Nicolae Golescu “ Slatina (1997), iar în anul 2000 urmează un curs postuniversitar la Centrul de studii postacademice Bucureşti.
 Defunctul era căsătorit şi avea o fiică.  Înmormântarea va avea loc astăzi,  la cimitirul Ungureni.

Redacţia cotidianului Ediţie Specială transmite familiei şi colegilor îndureraţi sincere condoleanţe!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica