vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ultimul bal în Polivalentă

Singura echipă de la SCM Craiova aflată în activitate este cea de handbal feminin. Sâmbătă echipa locală de handbal are meci cu Cetate Deva în Polivalentă, după care va intra şi aceasta în vacanţă. Partida contează pentru locurile de clasament 7-9 din Liga Naţională şi se anunţă interesantă privit prin prisma unui minim de ambiţie oltenească.

Practic, SCM Craiova are doar şansa locului opt pentru că a acumulat doar trei puncte din precedentele întâlniri. O victorie în faţa celor de la Cetate Deva aduce Craiovei locul opt, cum o înfrângere o trimite pe locul nouă. Este firesc să se spere la un rezultat pozitiv deşi în tur echipa mai bună a fost cea din Deva. O evoluţie slabă în faţa propriilor suporteri, câţi au mai rămas, ar arunca o lumină neplăcută asupra finalului de sezon.

Înfrângere la Bucureşti

Policlinica Buna Vestire Craiova

În altă ordine de idei trebuie amintit că la mijlocul săptămânii s-a jucat în Capitală în cadrul aceluiaşi turneu al locurilor 7-9, cu CSM Bucureşti.
Meciul nu a avut istoric, gazdele forţând din primul minut pentru a obţine o victorie care să le ducă pe locul şapte. Palidă evoluţia reprezentatelor Băniei care s-au ridicat rareori la nivelul adversarului. Cele opt goluri diferenţă la pauză şi tot atâtea marcate pe parcursul reprizei a doua stau mărturie şi scutesc de prea multe comentarii.

Ar fi fost de dorit o mai mare determinare pentru că locul opt nu este acelaşi lucru cu şapte cum la fel se întâmplă cu locul nouă. CSM Bucureşti – SCM Craiova 31-18 (18-10), echipa din Bănie rămânând cu revanşa de luat în faţa celor de la Cetate. SCM Craiova: Paşca, Munteanu (portari), Cioaric 5 goluri, Ianaşi 4, Tivadar 2, Snopova 2, Dincă 1, Amariei 1, Ilie 1, Apipie 1, Joldeş 1, Pătuleanu, Lazăr, Florica.

Politica