vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Subofiţer din Gorj, beat la serviciu

Un subofiţer angajat la Serviciul Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţă Operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj a fost destituit din poliţie după ce a fost depistat fiind sub influenţa băuturilor alcoolice în timpul serviciului, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian.
Subofiţerul a făcut contestaţie, care însă i-a fost respinsă.

În ziua respectivă, poliţistul era planificat în serviciu la Punct Control Acces Persoane. S-a constatat că, între orele 21.00 şi 00.30, acesta a părăsit postul fără aprobarea ofiţerului de serviciu şi, de asemenea, fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1,26 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. În urma cercetării prealabile dispuse pentru a se constata existenţa sau inexistenţa vreunei abateri disciplinare, conducerea IPJ Gorj a dispus destituirea din poliţie a persoanei respective pentru neglijenţă manifestată în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau a dispoziţiilor primite de la şefii ierarhici sau de la autorităţi anume abilitate de lege.
Romina Dochian, pentru AGERPRES

Mai trebuie spus că subofiţerul Cristian Bordea este şi preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, filiala Gorj. În urma destituirii din poliţie va pierde şi această funcţie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica