vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Turişti înşelaţi la Căciulata

Ghicitul viitorului pare încă să fie o atracţie pentru mulţi. Iar asta se întâmplă chiar şi în curţile lăcaşelor de cult. Un caz de acest gen a avut loc în staţiunea Căciulata.

La data de 25 mai a.c., ora 18.00, poliţiştii în timp ce patrulau în zona Staţiuniii Căciulata, au observat un grup de persoane de etnie romă, care acostau turisti. Întrucât persoanele respective au sesizat prezenţa patrulei de poliţie, au părăsit în grabă zona, urcând într-un autoturism înmatriculat în străinătate. S-a procedat la urmărirea autoturismului, care a fost oprit în oraşul Călimăneşti. Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui V. Cezar, de 28 de ani,  din mun. Râmnicu Vâlcea. De asemenea, în autoturism au mai fost legitimate trei femei, respectiv: M. Dulceaţa, de 42 de ani, A. luminiţa, de42 de ani şi V. Ioana, de 24 de ani, toate din municipiul Râmnicu Vâlcea. În urma efectuării controlului corporal şi al bagajelor, persoanele în cauză au prezentat mai multe obiecte, imitaţii bijuterii din metal galben, nepreţios, precum şi mai multe bucăţi de material textil şi bucăţi de ziar, dintre care unele mototolite sau înnodate, obiecte pe care le folosea în vederea inducerii în eroare a turiştilor, cărora le promitea că le ghicesc viitorul.
IPJ Vâlcea

Poliţiştii au stabilit că Dulceaţa este este bănuită de comiterea unei fapte de înşelăciuni comisă în data de 23 mai a.c., în curtea unui lăcaş de cult, valoarea prejudiciului fiind de 700 lei. Prejudiciul a fost recuperat. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracţională.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica