joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Secretarul Primăriei Gura Padinii, înecat în Dunăre

Victor Răţoi, secretatul primăriei din comuna Gura Padinii, judeţul Olt, a fost găsit înecat sâmbătă după-amiază pe fluviul Dunărea, în dreptul oraşului Corabia, potrivit adevărul.ro.  Bărbatul a fost dat dispărut pe 15 mai, de către soţia sa, zi în care hainele bărbatului au fost găsite pe malul Dunării.
În ziua în care a dispărut, Victor Răţoi trebuia să se prezinte la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, în Bucureşti.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru adevărul.ro, că Victor Răţoi nu avea studiile necesare pentru a ocupa poziţia de secretar al primăriei din comuna Gura Padinii, fapt pentru care Prefectura Olt, cea care a făcut descoperirea, a sesizat acest lucru şi la forurile superioare, respectiv Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP).
ANFP făcuse un control la Primăria Gura Padinii cu câteva zile înainte de dispariţia secretarului, prilej cu care i-au şi cerut acestuia să se prezinte cu actele de studii la Bucureşti în cel mai scurt timp. Nu a mai ajuns însă la Bucureşti, găsindu-şi sfârşitul în apele Dunării.

Cadavrul bărbatului dat dispărut la data de 15 mai a fost descoperit înecat plutind pe fluviul Dunărea, în apropierea portului din oraşul Corabia. Am fost sesizaţi de către un cetăţean, cadavrul a fost extras din Dunăre de efective ale Poliţiei de Frontieră, nu prezenta urme de violenţă. În continuare a fost dispusă efectuarea necropsiei şi se efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii tragediei.
A declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, pentru sursa citată

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica