sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O fată de 16 ani a încercat să fugă cu iubitul din ţară

O fată de 16 ani a încercat să plece din ţară împreună cu iubitul ei, mai mare cu 10 ani. Cei doi voiau să meargă în Serbia pentru a munci în agricultură.
Odată ajunşi la Punctul de Trecere a Frontierei Mehedinţi, au prezentat poliţiştilor o declaraţie notarială falsă în care se preciza că părinţii fetei sunt de acord cu plecarea acesteia.

În data de 25.05.2014, ora 05.25, s-au prezentat la controlul de frontieră pentru a ieşi din România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, călătorind cu un autoturism Mercedes înmatriculat în România, cetăţeanul român F. Ovidiu în vârstă de 26 de ani însoţit de prietena sa minoră G. Loredana în vârstă de 16 ani. Cetăţeanul român a prezentat poliţiştilor de frontieră cărţile de identitate şi o declaraţie notarială din partea părinţilor minorei G Loredana prin care era împuternicit să o însoţească pe aceasta în străinătate.
A declarat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi

Oamenii legii au constatat însă că documentul nu era unul autentic, ci unul fals.
Astfel că au întocmit dosar penal pentru uz de fals, tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi trafic de minori.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica