joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjean reţinut pentru tâlhărie

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Brăneşti, a fost reţinut de poliţiştii gorjeni. Acesta este suspectat că, împreună cu un tânăr de 23 de ani, ar fi comis o infracţiune de tâlhărie.
Victima este un bărbat din Harghita care venise din străinatate cu o rudă a agresorului. Ruda i-a propus bărbatului din Harghita să rămână peste noapte la agresor, în Brăneşti, cu promisiunea că a două zi va fi dus cu maşina până la Filiaşi, de acolo urmând să ia trenul până acasă. Numai că, a doua zi, în loc să îl ducă în Filiaşi, agresorul, împreună cu un vecin, au oprit maşina într-o pădure şi, prin violenţă, i-au furat banii şi telefonul mobil.

La data de 22 mai 2014, ora 19.15, la sediul Postului de Poliţie Brăneşti s-a prezentat un bărbat în vârstă de 31 ani, din municipiul Topliţa, judeţul Harghita, care a sesizat faptul că în noaptea de 20/21.05. 2014, în jurul orei 00.30, a fost agresat fizic de două persoane, fiind, de asemenea, deposedat de bani şi de telefonul mobil.  Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că partea vătămată a sosit din străinătate la data de 19.05.2014, împreună cu un bărbat pe care îl cunoscuse acolo, care i-a propus să rămână împreună peste noapte la un nepot al său, M.N., de 35 ani, la locuinţa acestuia, din comuna Brăneşti, cu promisiunea că în ziua următoare îl vor duce în oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, pentru a lua trenul către domiciliu. În ziua următoare M.N., de 35 ani, împreună cu un vecin al său,  P.P.I., de 23 ani, au plecat cu un autoturism pentru a-l transporta pe bărbatul de 31 de ani. Din cercetări s-a stabilit că la un moment dat, conducătorul auto M.N.  a oprit într-o pădure, unde, împreună cu tânărul de 23 de ani, prin violenţă, au deposedat victima de o borsetă pe care o avea asupra sa, în care se afla suma de 3.150 euro şi un telefon mobil.
IPJ Gorj

Poliţiştii l-au depistat şi reţinut pe agresor. Ieri, încă îl căutau pe tânărul de 23 de ani care a ajutat la comiterea tâlhăriei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica