sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Candidatul oltenilor, Marian Jean Marinescu

Marian Jean Marinescu este singurul oltean aflat pe listele partidelor pentru europarlamentare. Pentru că şi-a făcut bine treaba, Marian Jean Marinescu a fost desemnat Europarlamentarul Anului 2014, dovedind tuturor ce scandam noi odinioară pe stadioane: ”ce se naşte din olteni, campioni europeni!”. De profesie inginer de aviaţie, Marinescu este cel mai cunoscut şi influent oltean din Parlamentul European. Înainte de a fi europarlamentar, a fost, pe rând, consilier local la Craiova, consilier judeţean, prefect şi deputat de Dolj. După o carieră politică îndelungată în acelaşi partid şi şapte ani de experienţă şi rezultate în Parlamentul European, este singurul român care a câştigat anul acesta premiul Europarlamentarul Anului.
 
Sute de mii de noi locuri de muncă

Olteanului nostru, lui Marian Jean Marinescu i se datorează dezvoltarea primului GPS european, care va crea sute de mii de noi locuri de muncă, aşa cum ati văzut în expoziţia  „Spaţiul European”, pe care poate că aţi vizitat-o recent în centrul Craiovei. Prin munca lui, au fost salvate miliarde de euro fonduri europene care pot finanţa peste 100.000 locuri de muncă în fiecare an. Marian Jean Marinescu a susţinut iniţiativa Cerul Unic European, care scurtează timpul de zbor şi ieftineşte biletele de avion, pentru ca oltenii să poată călători în Europa mai repede şi mai ieftin. Marinescu a fost cel care a contribuit la ridicarea vizelor pentru Republica Moldova şi a participat decisiv la consolidarea drepturilor călătorilor pe toate mijloacele de transport. Tot lui i se datorează şi creşterea subvenţiei pentru agricultori. În acest moment, europarlamentarul PDL lucrează la o iniţiativă, numită ”Strategia Dunării”, care va aduce bani, locuri de muncă şi dezvoltare pentru toate judeţele Olteniei. Aceasta este realitatea. Verificaţi! Despre Marian Jean Marinescu, până şi adversarii săi politici vorbesc cu admiraţie!
 
Mândri că suntem olteni!

Acum, oltenii din Dolj, Olt, Vâlcea, Mehedinţi şi Gorj au de ales între unul de-al lor, care şi-a făcut bine treaba de europarlamentar, şi candidaţii altora! Asta este realitatea. Duminică, prin votul dat, avem posibilitatea să lăsam un oltean de-al nostru să-şi continue munca în folosul României! În 25 mai 2014, avem ocazia să dovedim tuturor că nu am uitat să fim mândri că suntem olteni! Duminică e finala europeană, care se joacă aici la noi.
 
Tu ştii mai bine!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Duminică, 25 mai 2014, TU ŞTII MAI BINE ce vei face în cabina de vot. Ai de ales între un oltean de-al tău şi candidaţii altora. Este pentru prima dată când poţi să votezi pe cineva pentru că – pur şi simplu – merită sa fie ales ! Duminică dovedeşte tuturor că eşti oltean şi că sângele apă nu se face! Votează cu mândrie un oltean de-al tău!
Acum, tu ştii mai bine cine merită votul tău de oltean. Gandeşte-te bine şi… vino la vot! În 25 mai 2014, între orele 7.00-21.00, te aşteptăm la secţia de votare. Nu uita:  PDL se află pe poziţia 1 pe buletinul de vot. Votând PDL – votăm un oltean în Parlamentul European: Marian Jean Marinescu, europarlamentarul anului 2014!

Politica