vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Staţii de autobuz transformate în parcări

În unele zone din oraş, staţiile de autobuz în care ar trebui să intre mijloacele de transport s-au transformat în parcări pentru locatarii din zonă.
Directorul Regiei Autonome de Transport Craiova, Radu Preda, spune că ştie situaţia din teren şi încearcă, acolo unde este posibil, să remedieze inconvenientul.
Staţia de autobuz de la Olimp, spre sensul de mers Craioviţa Nouă, este în permanenţă ocupată de maşini. Directorul Radu Preda crede că principala vină a fost a celor care au stabilit ca în zona respectivă să fie staţie.    

Nu le putem reproşa oamenilor de acolo că îşi parchează maşina în staţie, pentru că acea staţie a fost prost gândită. Într-adevăr, oamenii ne-au sesizat faptul că au probleme la coborâre, dar noi încercăm să găsim varianta de a muta staţia în altă parte.
Spune Radu Preda

Directorul RAT face însă apel la craioveni să nu blocheze staţiile. “Ne confruntăm cu multe probleme în sensul că în anumite staţii, şoferii opresc fie să meargă până la farmacie, fie până la magazin şi creează ambuteiaje în trafic”, spune acesta.
Radu Preda le recomandă însă şi şoferilor de autobuz să intre întotdeauna în staţii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Avem şi această situaţie, pentru că sunt şoferi de-ai noştri care, poate din comoditate, nu intră în staţii şi le spun că acest lucru nu este în regulă. Primim sesizări de la cetăţeni şi urmărim şi acest aspect.

Politica