joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Un milion de voturi, un singur oltean: Marian Jean Marinescu»

Marţi, pedeliştii au luat la pas Craiova, pentru a explica alegătorilor că “pe 25 mai au posbilitatea să voteze un singur candidat, un sigur oltean: Marian Jean Marinescu.”
Preşedintele PDL Craiova, Mărinică Dincă a atras atenţia asupra faptului că pe listele partidelor cu candidaţi la alegerile pentru Parlamentul European, singurul oltean pus pe loc eligibil este europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

Avem ocazia pe 25 mai să votăm noi, toţi craiovenii, toţi doljenii, toţi oltenii, pe Marian Jean Marinescu la Parlamentul European. Este varianta pe care o propune Partidul Democrat Liberal şi singura. Este un drum cu o singură direcţie, şi anume, un reprezentant al doljenilor, al oltenilor, al craiovenilor pentru Parlamentul European, de la toate partidele politice, Marian Jean Marinescu. Spun de la toate partidele politice pentru că doar PDL a propus un oltean pe un loc eligibil la Parlamentul European, celelalte partide, indiferent cum se numesc ele, şi indiferent cât de mult spun că susţin cauza României, eu astăzi spun că (n.r. celelalte partide) nu susţin cauza oltenilor, a doljenilor, a craiovenilor, pentru că, aşa cum în 2009 n-au avut nici un interes să susţină un craiovean, un doljean, un oltean şi acum acelaşi lucru îl fac. Oltenia dă la zestrea naţională aproape un million de voturi. Practic, acest milion de voturi este reprezentat de un singur om şi acela este Marian Jean Marinescu, indiferent în ce direcţie s-ar duce voturile.
Mărinică Dincă, preşedinte PDL Craiova

Politica