sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Photo Laundry 2.0

Fotografiile vor fi expuse pe sfori, asemănătoare celor folosite pentru uscarea rufelor. Fiind un eveniment interactiv, trecătorii pot lua acasă o fotografie care le place, cu condiţia ca în schimbul ei să lase alta, adusă de acasă. De asemenea, ei pot lăsa pe fotografia adusă de acasă datele personale de contact, precum şi un mesaj pentru persoana care va lua, la rândul său, acea fotografie.

Nu există reguli legate de mărimea şi tema fotografiilor, de numărul celor expuse sau dacă sunt printate sau developate. În cadrul evenimentului, persoanele interesate de fotografiat vor putea primii sfaturi pentru începători de la un fotograf profesionist.
În cadrul evenimentului Photo Laundry 2.0. va fi organizat şi un concurs de artă fotografică. Concursul va avea tema „Craiova Capitală Culturală în Imagini”. Cei interesaţi se pot înscrie aducând fotografii la eveniment, pe care le vor expune pe una dintre sfori, iar la finalul zilei, cele mai bune trei fotografii vor fi premiate.
Ideea acestui eveniment a apărut pentru prima dată, la Sankt-Petersburg, în 2010. Acesta a fost purtat în peste 40 oraşe, din şapte ţări diferite, şi a înregistrat peste 90 000 participanţi.

Politica