vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O săptămână fără apă

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă întreruperea alimentării cu apă potabilă în localităţile de pe traseul conductei de transport apă potabilă Izvarna – Craiova în intervalul vineri 30 mai 2014, ora 06.00 – joi 05 iunie 2014, ora 22.00 pentru înlocuirea unui tronson de conductă de oţel cu diametrul nominal de 1000 mm, grosimea peretelui de 11,7 mm şi lungimea de 176 m, în porţiunea de supra traversare a Râului Jiu, pe DN 6 (E70), pe raza localităţii Vârţ, Judeţul Gorj.
Conducta de transport apă potabilă menţionată are o vechime de peste 60 ani (durata normată medie de funcţionare fiind de 25 ani), prezintă un grad avansat de uzură fizică, motiv pentru care nu mai pot fi efectuate reparaţii locale.

Cu această ocazie vor fi efectuate lucrări care necesită întreruperea transportului apei potabile, după cum urmează:
– revizuirea, repararea şi înlocuirea unor elemente componente ale conductei de transport apă potabilă (revizuirea vanelor de aerisire şi a vanelor de golire, înlocuirea unui compensator Dn 1000 mm montat în zona subtraversării căii ferate în Oraşul Rovinari etc.);
– cuplarea sistemelor locale de distribuţie a apei din comunele Almăj şi Coţofenii din Dos la conducta de transport apă potabilă Izvarna – Craiova.

În Judeţul Gorj se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localităţi:
Comuna Tismana;
Comuna Godineşti;
Comuna Ciuperceni;
Comuna Câlnic;
Comuna Teleşti;
Oraşul Rovinari;
Comuna Bâlteni;
Comuna Plopşoru;
Comuna Brăneşti;
10.Comuna Ţânţăreni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În Judeţul Dolj se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localităţi:
Oraşul Filiaşi;
Comuna Brădeşti;
Comuna Coţofenii din Faţă;
Comuna Almăj;
Comuna Işalniţa;
Comuna Coţofenii din Dos.

Pentru asigurarea necesarului de apă potabilă al Municipiului Craiova se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a Comunei Malu Mare, judeţul Dolj, din conducta de transport Marica – Craiova.
În Municipiul Craiova apa potabilă va fi furnizată în regim de restricţie între orele 06.00 – 10.00 şi 17.00 – 22.00. SC Compania de Apă Oltenia SA roagă utilizatorii de apă potabilă din localităţile menţionate să-şi asigure rezerve de apă potabilă pentru nevoile curente.
Compania de Apă Oltenia S.A, prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului public de distribuţie.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.

CONDUCEREA CAO

Politica