joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

,,Craiova din dosul palmei”, expoziție vernisată cu mult fast

Vernisajul celei de-a doua expoziții a fotografului craiovean Horațiu Buzatu a avut loc astăzi, la Galeria Arta 2. Prieteni apropiați, familia, dar și oameni pasionați de fotografie i-au fost alături artistului craiovean. Circa 36 fotografii au fost expuse, spre deliciul ,,împătimiților’’ de cultură. În cadrul expoziției intitulată ,,Craiova din dosul palmei’’, Horațiu Buzatu a dorit să imortalizeze atât fața cunoscută a Cetății Banilor, cât și părțile mai puțin știute de locuitori. 

,,Eu am încercat să surprind nişte imagini care chiar dacă nu sunt specifice Craiovei, aparţin oraşului nostru. Nu este o critică adresată cuiva anume, dar cred că este obligatoriu pentru noi, să vedem oraşul aşa cum este. Fotografiile expuse sunt făcute în toate zonele din Craiova, atât în centru, cât şi la periferie. Unele imagini sunt făcute la doar cinci minute de mers pe jos de primărie. Această expoziţie este a doua personală. Țin să mulțumesc tuturor celor care au fost astăzi prezenți alături de mine’’, a declarat Horațiu Buzatu, fotograf.

Alături de artistul craiovean, la vernisajul expoziției au luat parte atât membrii fotoclubului în cadrul căruia Horațiu Buzatu activează, cât și profesorul Florea Firan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mai multe detalii, dar și declarații ale invitaților veți putea afla luni, 19 mai, din ediția tipărită a cotidianului ,,Ediție Specială’’.

Politica