joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Căpitanul» îşi va conduce tatăl pe ultimul drum

Cererea de eliberare depusă marţi de Gică Popescu a fost analizată ieri de Administraţia Penitenciarelor iar în această dimineaţă fostul căpitan al Naţionalei este aşteptat să ajungă acasă, la Calafat, pentru a-şi conduce tatăl pe ultimul drum. Este foarte probabil ca alături de Popescu să fie prezenţi şi foşti colegi de la echipa naţională.

Gică Popescu beneficiază de o întrerupere de 24 de ore a pedepsei, însă sunt, probabil, cele mai triste 24 de ore din viaţa sa. Fostul fotbalist a primit permisiunea de a merge acasă, la Calafat, acolo unde astăzi, tatăl său, Constantin Popescu, va fi înhumat. Bărbatul de 71 de ani a decedat luni noaptea, din cauza unui infarct.
Gică Popescu a aflat teribila veste de la soţia sa, Luminiţa. Rtv.net spune că în momentul aflării tragediei, Popescu a izbucnit în lacrimi: “Eu l-am omorât pe tata”!

La Calafat vor ajunge astăzi, foarte probabil, mulţi dintre foştii colegi de echipă ai lui Gică Popescu, de la coechipierii de la Craiova până la cei de la echipa naţională şi ne gândim aici la Gică Hagi, care este şi cumnat al lui Gică Popescu.
Constantin Popescu, tatăl lui Gică, s-a stins din viaţă la vârsta de 71 de ani. Deşi, după arestarea fiului său, el a vrut să arate că poate trece peste marea încercare, inima acestuia a cedat.  Luni noapte, bătrânului i s-a făcut rău iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.
Gică Popescu va fi eliberat pentru 24 de ore, urmând ca după aceasta să se întoarcă la Penitenciarul Rahova, unde are de ispăşit o condamnare de trei ani, o lună şi 10 zile, în “Dosarul Transferurilor”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica