joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prinşi la furat biciclete

Vineri, 09 mai a.c., în jurul orei 21.50, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflate în timpul executării unei misiuni specifice în municipiul Craiova, pe bulevardul Nicolae Romanescu 2, au depistat doi tineri ce încercau să sustragă două biciclete din incinta unei societăţi.
În momentul observării echipajului, cei doi tineri au fugit de la faţa locului, sens în care jandarmii au procedat la urmărirea şi prinderea celor doi în imediata apropiere.

În urma primelor verificări a rezultat faptul că  M.F, de 12 ani şi A.I., de 11 ani, din Craiova, au pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor în incinta unei societăţi comerciale cu obiect de activitate comercializarea de biciclete second – hand, de unde au sustras două biciclete, reuşind să le arunce peste gardul împrejmuitor, în exterior.
Jandarmii au întocmit actele de constatare a infracţiunii de furt calificat, iar minorii au fost conduşi la Secţia 2 Poliţie Craiova şi au fost predaţi, împreumă cu documentele întocmite, pentru continuarea cercetărilor.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – IJJ Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica