vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Avocatul Marinescu, prostituţie maximă

De fapt, cine este acest avocat?

Radu Marinescu este cunoscut ca unul dintre cei mai talentaţi avocaţi ai Craiovei, generaţia anilor 2000. Are calităţi oratorice foarte bune şi un mod de exprimare aparte. Pentru oamenii din afara sistemului de justiţie calităţile de exprimare par a fi foarte înduioşătoare, însă caracterul lui Radu Marinescu îi afectează toate celelalte calităţi profesionale. Este un tip ahtiat după bani şi nu are nicio jenă în a susţine acţiuni extrem de absurde şi de îndoielnice. Pentru bani, Marinescu este în stare să susţină fel şi fel de aberaţii şi de ipocrizii.

Avocatul Marinescu este finul, dar şi omul de încredere al lui Doru Măgaru şi începând cu anul 2006 a demarat zeci de acţiuni cu privire la MOŞTENIREA NEGOESCU cu scopul vădit de a bloca şi a tergiversa restituirea bunurilor către persoanele îndreptăţite.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acest lucru l-a făcut la cererea lui Doru Măgaru şi Rodion Cămătaru, care, deşi nu aveau niciun drept la Moştenirea lui Negoescu au inventat o tranzacţie frauduloasă şi în numele acestei ilegalităt,i, au blocat timp de 8 ani de zile restituirea drepturilor de proprietate cu privire la despăgubiri în echivalent către FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Acţiunile iresponsabile ale lui Marinescu au făcut ca Universitatea Craiova să fie lipsită de încasarea a circa 40 milioane EURO în titluri de stat, mai ales că ulterior anului 2013 s-a şi modificat modul de despăbugire către persoanele îndreptăţite în sensul că Guvernul Ponta a amânat cu încă 5 ani restituirea despăgubirilor către foştii proprietari. Astfel că Radu Marinescu a fost o adevarată piază-rea pentru Clubul de Fotbal Universitatea Craiova pe care l-a blocat în toate modurile posibile în scop de s,antaj pentru a obţine o sumă de bani din această mega escrocherie.

Marinescu face parte din familia lui Doru Măgaru şi implict un apropiat al lui Antonie Solomon, mai cu seamă că în 2012 în campania electorală a făcut parte din grupul de la Golden House acolo unde s-a condus campania electorală a lui Antonie Solomon. Cu toate astea a fost angajat de Olguţa Vasilescu pentru a se implica în procesele cu Universitatea Craiova – insolvenţă, stadion, etc.

Angajarea lui Marinescu de către Olguţa Vasilescu vine, culmea, după ce în anul 2012, Doru Măgaru prin ziarul pe care îl patrona i-a adus numeroase «elogii» Olguţei Vasilescu prin ziare tipărite în zeci de mii de exemplare şi distribuite gratuit craiovenilor. Bineînţeles că pentru Olguţa Vasilescu nu a contat acest amănunt, deoarece pentru politicieni precum actuala primăriţă a Craiovei – scopul scuză mijloacele. Fiind angajat de Olguţa Vasilescu, «mercenaru» Radu Marinescu a atins culmile cele mai înalte ale demagogiei în sală la Tribunalul Braşov când a susţinut cu ardoare intrarea în faliment a Universităţii Craiova!!!

Astfel că «mercenarul» care timp de 6 ani de zile a blocat surse certe de finanţare pentru Universitatea Craiova prin diferite escrocherii, mis,maşuri şi tertipuri avocăţeşti a tunat şi a fulgerat că Universitatea Craiova trebuie să intre în faliment.Aşa ceva este de domeniul fantasticului ca unul din principalii vinovaţi de lipsa de lichidităţii a clubului să susţină intrarea în faliment, tocmai pe acest motiv!!!

Însă pentru aceste fapte, este mai mult ca sigur, într-o zi, MARINESCU va plăti, pentru că este inadmisibil ca în numele profesiei de avocat să profiţi de unele inadvertenţe ale legii şi să distrugi o societate comercială. Marinescu va rămâne în istorie ca omul care a făcut mult rău acestui club… s,i pentru asta va plăti.

Mai mult Radu Marinescu este cel care a tras sforile pentru evacuarea Universităţii Craiova de pe stadionul «Ion Oblemenco», operaţiune pentru care se pare că ar fi primit 20.000 EURO BONUS, însă nu se ştie cine a făcut această plată, deşi sunt premise serioase să credem că aces,ti bani i-a plătit chiar Rotaru prin diverse forme.

De fapt Marinescu a reuşit să obţină evacuarea Universităţii Craiova prin abuzul a două persoane: una dintre ele este Claudiu Moraru fost executor judecătoresc, actualmente avocat. Pe ambii îi leagă o prietenie mai veche şi o sumedenie de infracţiuni pe care le vom aduce în faţa opiniei publice într-un termen rezonabil. Dar şi relaţiile pe care le are cu mai mulţi magistraţi de pe raza Municipiului Craiova. Prin anumite cercuri din Craiova circulă informaţia despre relaţia foarte apropiată pe care o are Radu Marinescu cu un magistrat şef de secţie al Tribunalului Dolj, relaţie care a făcut ca foarte multe dintre interesele procesuale ale acestuia să fie rezolvate în afara legii. Şi acesta este un subiect pe care îl vom aprofunda în perioada următoare în mod negreşit.

CE A SPUS MARINESCU LA TV?

La Oltenia 3TV, Radu Marinescu a susţinut următoarea aberaţie juridică:

– CSU CRAIOVA ESTE CONTINUATOAREA CLUBULUI DIN 1948.

Dragi cititori, Clubul Sportiv U Craiova S.A. este o societate înfiinţată (vezi copie extras alăturat – CLICK AICI!) în 24.07.2013. Nu are nicio legătură cu nimeni şi nimic.

Într-adevăr există un contract de asociere între această societate şi Clubul Sportiv de drept public Universitatea Craiova făcut în luna iulie 2013, dar care nu are nicio relevanţă, deoarece Clubul Sportiv de drept public Universitatea Craiova este înfiinţat în anul 2006 şi nu mai are nicio legătură juridică cu vechiul club CS Universitatea Craiova din anul 199O .Este numai o asemănare de nume pe care cei de la CSU încearcă să o manipuleze în mod mizerabil.

În anul 1991 a încetat şi activitatea Clubului Sportiv Universitatea Craiova. În acel an secţia de fotbal a pornit sub denumirea de Fotbal Club Universitatea Craiova, iar celelalte secţii sportive s-au organizat în cadrul unui nou club care a trecut sub tutela Ministerului Învăţământului. Continuitatea unui club se menţine atunci când clubul si disciplina sportivă respectivă are o continuitate în activitatea sportivă, în speţă clubul de fotbal este singurul care până în anul 2011 a avut o continutate certă. Celelalte secţii din cadrul fostului club sportiv şi-au întrerupt în dese rânduri activitatea şi nu există nici măcar o altă disciplină sportivă să fi avut o activitate continuă din 1990 încoace. De-a lungul timpului celelalte secţii extra-fotbal care au activat în fostul club sportiv s-au înfiinţat şi desfiinţat de trei – patru ori în ultimi 15 ani datorită reformelor şi reorganizărilor făcute de Ministerul Învăţământului.

În ceea ce priveşte clubul de fotbal, acesta, din 1991 încoace nu a avut decât o singură reorganizare în anul 2002, atunci când din Asociaţie Sportivă a fost transformat în Societate Comercială. Astfel că actuala Fotbal Club U Craiova S.A. nu şi-a schimbat forma juridică decât în anul 2002 prin transfomarea cerută de lege. Practic clubul de fotbal a fost administrat de două persoane juridice în ultimii 20 de ani şi anume Asociaţia Sportivă FC Universitatea Craiova până în anul 2002 şi Societatea Comercială Fotbal Club U Craiova S.A. până în prezent.

Conform anexei 2 prezentăm CERTIFICATUL CONSTATATOR AL FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. (CLICK AICI!), şi la pagina numărul 10 a acestui certificat se observă că este menţionat că FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. este continuatoarea ASOCIAŢIEI FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Prin urmare, toate aberaţiile susţinute de avocatul Marinescu nu reprezintă decât o nouă încercare de manipulare a opiniei publice cu scopul vădit de a acoperi fărădelegile făcute, atât prin distrugerea Universităţii Craiova, cât şi prin înfiinţarea unui club imoral şi ilegal.

Aveți prezentate mai sus extrasele de informare de la REGISTRUL COMERŢULUI a celor două persoane juridice: FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA și CLUBUL SPORTIV U CRAIOVA SA. Aceste certificate sunt oglinda persoanelor juridice şi lămuresc cine sunt cu adevărat aceste persoane juridice.

Politica