sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PONTA VINE SAMBATA LA CRAIOVA CU „STADIONUL”

Astfel ca Victor Viorel Ponta va fi prezent sambata, in Craiova, cu o tolba de promisiuni, acesta le va transmite CRAIOVENILOR binefacerile oranduirii PSD-iste ce vor urma in perioada urmatoare……

Printre promisiunile care vor fi reiterate sambata, la Craiova se va bate moneda in mod desebit pe celebrul proiect al noului stadion al orasului si care a fost una din marile promisiuni ale PSD-ului atat in ceea ce priveste alegerile locale, dar mai ales alegerile generale din toamna lui 2012.

Nu putem uita cand in campania electorala a USL-ului din toamna lui 2012, intr-un miting care a avul loc la Sala Polivalenta, Victor Viorel Ponta promitea foarte multe lucruri pentru doljeni……… dar mai cu seama promitea sprijinirea renasterii echipei de fotbal UNIVERSITATEA Craiova. Si ce a urmat de fapt………..Cunoastem cu totii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Olguta Vasilescu impreuna cu Mircea Sandu, de altfel un apropiat al primului ministru au accelarat planul miselesc de distrugere a STIINTEI, plan care fusese initiat inca din 2011 de Mircea Sandu, si COMPANIA…

Ce-i drept, Victor Viorel Ponta nu pare a cunoaste cu adevarat  dimensiunea raului pe care l-a facut prin sprijinul politic dat, pentru functia de primar al Craiovei, unei persoane total nepotrivite, din toate punctele de vedere.

De asemnea, nu se poate uita expresia fetei lui Ponta care radia de fericire in seara zilei de 10 iunie 2012 la momentul in care a aflat rezultatele votului de la CRAIOVA.
Desigur, ca Victor Ponta au fost multi care s-au bucurat, insa multi, chiar mult  mai multi regreta acum  marea eroare facuta in 10 iunie 2012, atunci cand oameni din Craiova, crezand ca vor face un bine orasului, au adus pe scaunul de la primarie o neispravita.

Victor Viorel Ponta probabil dezinformat de Olguta Vasilescu vine sambata la Craiova cu credinta legitima, poposind intr-un oras pe care il controleaza politic, insa se inseala amarnic, deoarece astazi Ponta si partidul lui nu mai sunt sustinuti de majoritatea craiovenilor. Comportamentul badaranesc si miselesc al fruntasilor PSD in Dolj au facut ca acest partid sa fie aproape la fel de stigmatizat precum in anii 90.

Poate ca Olguta Vasilescu sau Claudiu Manda i-au fluturat lui Ponta anumite sondaje si asigurari pe sub nas, insa la viitoarele alegerile prezidentiale din toamna, adevarul va iesi la iveala.

Personal, sunt convins ca in turul doi al prezindentialelor, atat judetul Dolj, dar mai ales Municipiul Craiova vor vota cu peste 52% in favoarea lui Crin Antonescu sau oricarui alt  candidat de dreapta.

De abia atunci vor realiza Ponta si armata lui de consilieri dezinformati, ca doljenii si in special craiovenii nu pot fi pacaliti la nesfarsit.

Am ferma convingere ca valul schimbarii din 2012 va actiona in sens invers in acest an.

Spre desosebire de alti locuitori ai Romaniei, craiovenii si doljenii in general nu au nevoie de patru ani de zile sa realizeze ca «cuplul» Olguta Vasilescu – Claudiu Manda nu reprezinta o reusita politica  sub nicio forma . …. Argumentul tineretii este prea simplist…  in raport cu badarania si impostura de care dau dovada . In afara de setea de putere si dorinta de a calca pe cadavre nu au aratat nimic……………Acesti baronasi de pe malul stang al Jiului o sa dispara din politica asa cum s-a intamplat cu echipa de fotbal Unirea Urziceni.

Revenind la vizita lui Ponta de sambata  sustin ca nu exista posibilitatea ca acest stadion sa NU se faca intr-o buna zi. Cred ca indiferent daca o va face Ponta sau un alt prim ministru al Romaniei in viitor, este un proiect real si extrem de util.
AM CREDINTA ca exista un sambure de dorinta cu privire la aceasta investitie, cum de altfel, si pentru proiectul autostrada Craiova- Pitesti au existat demersuri si intentii ale guvernelor anterioare.

De altfel, in viitorul apropiat, in toate orasele mari ale Romaniei trebuie sa se construiasca un stadion modern, insa nu vreau sa fim luati de prosti si sa se perpetueze ideea ca aceste investitii se fac numai pentru ca vrea Ponta sau Olguta. NU! Aceste investitii se fac pentru ca sunt o necesitate si reprezinta o dorinta a oamenilor, iar atat Ponta, cat si Olguta Vasilescu sunt pusi acolo sa fie in slujba oamenilor.

Doljul este unul din putinele judete ale Romaniei, care cotizeaza la bugetul statului roman mult mai mult decat primeste si aceasta statistica este un argument solid sa pretinda aceasta investitie, care practic se face, chiar din proprii bani ai cetatenilor Jiului de Jos……

Asa ca atat stadionul, dar si alte investitii  necesare care vor fi prezentate cu tam-tam, sambata, nu trebuie sa fie luate ca niste binefaceri ale guvernantilor…….

Personal, imi doresc atat de mult un stadion, incat nu ma intereseaza catusi de putin cine taie panglica, fie ea chiar si Olguta Vasilescu……desi ma indoiesc  ca in momentul cand ORASUL CRAIOVA va inaugura constructia unui nou stadion  va mai fi primar aceasta specie.. rara..!

Imi doresc foarte mult ca FC Universitatea Craiova si alte echipe ale orasului dintre cele constituite legal si moral sa joace pe un astfel de stadion, mai ales ca stiu ca a fost construit din banii tuturor doljenilor, insa imi este teama ca atat Victor Viorel Ponta, cat si Olguta Vasilescu nu au inca temele cu adevarat rezolvate (finantare) cu privire la acest proiect si ca este o noua propaganda electorala avand doua tinte principale:

– diminuarea caderii in sondaje a Olgutei Vasilescu;
– campanie electorala directa pentru Victor Viorel Ponta in alegerile prezidentiale din noiembrie.

Indiferent de cum va percepe opinia publica aceasta  manifestare de sambata, CONSECINTELE raului facut Universitatii Craiova nu vor putea fi acoperite nici macar cu un proiect de un super stadion. NOUL POSIBIL STADION AL ORASULUI CRAIOVA NU ARE NICIO VALOARE DACA NU JOACA IN EL UNIVERSITATEA CRAIOVA UNICA ! NOUL STADION NU ARE NICIO NOIMA FARA STIINTA ……!  Nu mai spun si de faptul ca initial a fost prezentat ca un stadion de 40.000 locuri cu foarte multe DOTARI DE 5 STELE si, intre timp s-a micsorat undeva la 20.000-30.000 de locuri. PONTA va fi insotit la CRAIOVA de DRAGNEA si ZGONEA  si probabil ca va promite inceperea lucrarilor la noul stadion incepand de anul viitor ..!  Ce face insa daca ne aflam in urmatoarea ipoteza.. ! IN NOIEMBRIE castiga CRIN ANTONESCU alegerile prezidentiale…..si in IANUARIE 2015 sanse mari de a fi un alt GUVERN..de dreapta cel mai probabil..! Cum ramane cu aceste promisiuni…? Cat de credibile sunt ele..? De ce nu a fost realizat nici un pas pana acum in aceasta investitie promisa inca din 2012 !? Cum crede MANDA ca va convinge sutele de mii de suporteri ai UNIVERSITATI sa voteze cu PSD IN NOIEMBRIE laudandu-se cu noul stadion cand el si camarila PSD-ULUI au interzis STIINTA pe legendarul OBLEMENCO acceptand in loc o echipa clandestina..!?  Sunt o serie de intrebari la care timpul va raspunde….! Mai mult ca sigur NOTA DE PLATA a abuzurilor si faradelegilor savarsite de cuplul OLGUTA –CLAUDIU MANDA –VA FI PLATITA  CU VARF SI INDESAT DE VICTOR VIOREL PONTA SI IMPLICIT PSD IN ALEGERILE PREZIDENTIALE. ………. Vom avea .. NOIEMBRIE ALBASTRU !.. NU OCTOMBRIE ROSU…!

Politica