vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Yoghinii au accesat energii divine la Herculane

S-au reunit în spirală pentru a atinge stări sufleteşti mai puţin obişnuite.  
Pe platoul Coronini, aflat la un kilometru distanţă de staţiunea Băile Herculane, adepţii MISA au alcătuit, sâmbătă  seara, spirala yang. Aproape 2000 de yoghinii şi-au întins păturile, după care s-au prins în spirală aşa cum cere regula, adică în ordinea zodiilor, alternativ, un bărbat şi o femeie.
A fost cea de-a doua spirală din programul taberei yoghine care are loc la Băile Herculane în perioada 30 aprilie – 11 mai.

În această seară este o spirală yang de inducţie a stării de eliberare prin miracol divin. Sunt aproximativ 2000 de participanţi, vremea chiar dacă este puţin mai aspră să spunem cu noi, totuşi colegii noştri au venit însufleţiţi la această spirală. Un miracol este un miracol şi numai Dumnezeu poate să-l facă. Practic prin rezonanţă noi urmărim să accesăm aceste energii divine, să fim cumva la unison cu voinţa lui Dumnezeu, astfel încât în fiecare clipă să reuşim să facem voinţa lui Dumnezeu. Atunci miracolele apar în viaţa ta.
A spus Costică Cojocaru, purtătorul de cuvânt al taberei yoghine de la Băile Herculane

Chiar dacă marea majoritate a participanţilor la spirală se feresc de camerele de luat vederi, au fost şi persoane care nu s-au sfiit să stea de vorbă şi să împărtăşească din experienţa proprie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totdeauna eşti surprins, trebuie să fii pe recepţie şi ce ţi se va da sau ce eşti capabil să primeşti, vei primi, de aceea nu pot să am o prejudecată să spun de pe acum ce voi simţi. Este minunat acolo în spirală, este un câmp de iubire foarte puternic între colegii noştri.
A spus o practicantă de yoga, înainte de a intra în spirală

Aştept să cresc mai mult spiritual, să-l găsesc mai profund pe Dumnezeu. Chiar am linişte aici. Nu vin în fiecare an fiindcă nu îmi permit deşi aş veni de fiecare dată, spre exemplu nu am venit la Băile Herculane din 2012, am făcut pauză doi ani ca să pot să adun să vin aici. Chiar bolilele care le-am avut de-a lungul anilor s-au ameliorat.
A spus o doamnă din judeţul Vaslui

Mă simt minunat aici, simt nişte energii extrordinare în această spirală, este o experienţă cu totul specială.
A spus o practicantă de yoga din Bosnia

Politica