joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovenii au ieșit la iarbă verde de 1 Mai

Vremea a fost ieri de partea craiovenilor. Chiar dacă soarele se mai ascundea din când în când printre nori, aceștia au putut ieși la grătar, bucurându-se de prima zi liberă din weekend-ul prelungit. Locurile special amenajate pentru picnic au fost luate cu asalt, în timp ce oltenii cei mai comozi au ales să petreacă acasă, încingând grătarul în curtea casei. Ca în fiecare an, mititeii au ocupat loc de cinste pe grătarele oltenilor.

,,Sperăm să nu se pună ploaia, ar fi păcat, pentru că nu avem prea multe zile libere și dorim să profităm și noi de această zi cât de mult putem. Am ieșit la picnic cu familia și prietenii. Ne-am fi dorit să putem pleca la mare sau la munte câteva zile, însă nici bugetul nu prea ne permite acest lucru’’, a spus Amalia P., 33 ani.

Tinerii au luat cu asalt cluburile de pe litoral

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nici litoralul nu este străin craiovenilor. Tinerii care au dorit să uite chiar și pentru câteva zile de monotonia din Bănie, au dat iama în cele mai populare stațiuni precum Mamaia, Costinești sau Vama Veche. Chiar dacă vremea nu a ținut cu ei, aceștia s-au distrat până dimineața în cele mai în vogă cluburi de pe litoral.

Pachete accesibile all inclusive, în Bulgaria

Cei care și-au permis să scoată din buzunare sume mai mari, au ales să petrească 1Mai în afara țării, mai exact într-una dintre stațiunile din Bulgaria. Craiovenii spun că prețurile nu sunt deloc piperate, ba mai mult, bulgarii au pregătit pachete all inclusive, cu reduceri,  pentru această minivacanță. Confort la standarde înalte şi preţuri foarte mici. Cu asta i-au atras bulgarii pe turiştii români care au ales să petreacă minivacanţa de 1 Mai pe litoralul bulgăresc. Bulgarii știu că românilor le place mâncarea bună și ieftină atunci când merg în concediu. Aşa că au pregătit oferte all inclusive la preţuri accesibile. Pentru o vacanţă de patru zile și trei nopți, la un hotel de trei stele cu ultra all inclusive, o familie de patru persoane a plătit în jur de 1.000 lei.

,,Prețurile sunt destul de accesibile, având în vedere că avem totul inclus. Sper să fie și vremea pe măsură, pentru a ne bucura din plin de aceste zile libere. Eu și soțul meu nu am mai fost plecați de ani buni în concediu, pentru că munca nu ne-a permis. Acum a venit, în sfârșit, și rândul nostru’’, a spus Cristina C., 36 ani.

Politica