vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Nu mergem la Dinamo în excursie»

Pentru elevii lui Dan Pascu şi pentru acesta, cele două meciuri cu Dinamo, primele din finala mică a campionatului intern, au picat cât se poate de prost. Rezultatele înregistrate în partidele de săptămâna trecută au lăsat un gust amar suporterilor şi o încărcătură psihică aparte jucătorilor.
După un campionat bun şi un an 2014 presărat cu o singură înfrângere, cea din meciul cu Zalăul, au venit două pietre de moară în activitatea echipei. Poate oboseala, poate tratarea superficială a adversarului, poate înfrângerea din semifinale au fost tot atâtea motive pentru evoluţia fără orizont din primul meci şi cea lipsită de atitudine pe final de meci din ziua a doua, după un start care ducea cu gândul la altceva.

Au fost greşeli mari în apărare nimeni nu a convins pe fileu, iar dinamoviştii s-au dovedit mult mai combinativi, în special pe zona principalilor. Ce a fost se ştie şi rămâne stabilit în statistici: 2-0 pentru Dinamo care porneşte cu prima şansă la medaliile de bronz.
Cam aşa stă situaţia înaintea meciului trei din finala mică a diviziei A1. Acesta se va desfăşura astăzi, cu începere de la ora 17.00, în capitală, Dinamo urmând să fie gazdă. Argumente pentru ca echipa gazdă să fie considerată în avantaj ar fi şi o parte din ele au fost deja expuse.

Dacă luăm în calcul însă că în partidele de acasă un rol extrem de important l-a avut blocajul psihic în care a intrat echipa craioveană şi că în această săptămână s-a lucrat intens pentru a fi depăşit, se poate spune că SCM are şansa de a duce finala mică măcar în meciul patru.
Echipa craioveană a dovedit şi în campionat că este capabilă să învingă la Dinamo şi nu are motive întemeiate să nu spere că o mai poate face încă o dată. Dan Pascu are la îndemână un lot valoros care a reuşit o nouă performanţă notabilă, vorbind aici de calificarea în cupele europene.
Cu puţin noroc şi foarte multă ambiţie se pot cuceri şi medaliile de bronz. Unele a căror strălucire va fi aparte numai la gândul că au fost smulse celor de la Dinamo.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost o perioadă grea pentru echipă. Meciul cinci cu Zalăul a lăsat urme mai adânci decât ne aşteptam. Sper să fi depăşit blocajul psihic în care am intrat. În această săptămână s-a lucrat foarte bine, este o atmosferă bună şi cred că o să facem un rezultat pozitiv. Nu mergem la Dinamo în excursie şi ne dorim să ducem finala mică mai departe în meciul patru. Abordăm separat fiecare meci, luăm totul pas cu pas.
A declarat ieri Dan Pascu

Politica