sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A ieşit Nisic, a intrat Ţenter

Modificările de tot felul parcă nu se mai opresc la echipa de baschet. După venirea şi plecarea atâtor jucători încât îţi ia timp serios să-i aduni, a venit şi o nouă schimbare pe banca tehnică.
Vineri seara, după modelul echipelor de fotbal care anunţă schimbările de antrenori mai mult seara, că aşa dă bine, a fost anunţat ca sigur pe banca tehnică Marcel Ţenter, nimeni altul decât tehnicianul echipei Naţionale. Bine, la prânz s-a anunţat printr-un comunicat că a fost reziliat contractul între structura sportivă din Bănie şi Milan Nisic dar s-a spus că sunt negocieri cu mai mulţi tehnicieni. Asta doar pentru a dezinforma sau pur şi simplu din neglijenţă şi lipsă de interes pentru că deja fuseseră lămurite lucrurile cu Marcel Ţenter.

Referitor la acest capitol putem spune că s-a bătut recordul media pentru că s-a citat, într-un anume loc, dintr-un comunicat care nu fusese transmis la acea oră încă de club. Asta da treabă, fraţilor! Cert este că Nisic nu mai pregăteşte echipa.
Acum, nu s-a vorbit nimic despre motivele care au dus la această despărţire, totul având loc pe cale, cică amiabilă. Nisic a fost văzut la finalul săptămânii prin club, la departamentul financiar-contabil. Adică nu a fost chiar aşa amiabilă despărţirea, nu? Momentul ales pentru despărţirea de tehnician este cât se poate de prost ales pentru că deja au avut loc schimbări masive în lot.

De ce nu s-a luat hotărârea măcar acum câteva zile şi ar mai fi existat James Tyler pe aici? S-a sacrificat jucătorul pentru ca peste puţin timp să plece şi antrenorul. Ceva nu este în regulă şi nu miroase bine.
Par a fi lucruri care nu ţin de sport! În fine, mai trebuie spus că Marcel Ţenter este cel de-al treilea antrenor al echipei craiovene în acest sezon, depăşindu-se astfel recordul de doi. Ce mai contează la câte taxe s-au plătit până acum, ce eforturi financiare s-au făcut? Şi toate astea într-un sezon în care Energia Tg. Jiu, cu un buget mai mic, a câştigat Cupa României! 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica