joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doar bronz pentru elevele lui Vasilan

Deşi pleca din postura de campioană, Anda Vâlvoi n-a reuşit să-şi apere titlul cucerit anul trecut şi a obţinut acum doar bronzul în limitele categoriei 57 kg. Tot pe ultima treaptă a podiumului a urcat şi Ana Maria Stroe, la 40 kg, medalie pe care o cucerise şi la Naţionalele din 2013, la Deva. Pe locul al V-lea s-a clasat Andreea Borontiş (48 kg), în timp ce la băieţi Costel Untaru (46 kg) şi Adrian Argint (55 kg) au pierdut încă din primul tur.

Severinul a participat cu cinci judoka la Naţionalele de la Oneşti. Ca de obicei, fetele au fost cele care au luat medalii. Cea mai bună evoluţie a avut-o Anda Vâlvoi, care, deşi nu a obţinut decât bronzul, este învingătoarea morală a categoriei, fiindcă în semifinală a pierdut în urma unei greşeli mari de arbitraj. Ana Maria Stroe a reuşit să ia şi ea medalia de bronz şi are dreptul de a participa la Campionatul Balcanic din Bulgaria, din luna iulie.
A precizat Gicu Vasilan, antrenorul secţiei de judo de la CSM Drobeta

În întrecerea pe echipe, severinencele s-au clasat pe locul al III-lea, evoluând pentru regiunea Olteniei, alături de fetele de la CSM Craiova, pregătite de Nicu Pîrvu şi Mihai Voinea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Toţi cei cinci sportivi de la clubul nostru au fost titulari pentru regiunea Oltenia, echipă care la fete s-a clasat pe trei, în vreme ce la băieţi doar pe locul al VII-lea. Trebuie remarcat că Andreea Borontiş, care la individual  s-a clasat doar pe locul al V-lea, a reuşit în întrecerea pe echipe să o învingă prin ippon pe câştigătoarea de la categoria sa.
A completat Vasilan

Au fost primele medalii din acest an pentru secţia de judo a clubului severinean, care la cadeţi şi tineret n-a obţinut decât două locuri 5, prin Anda Vâlvoi, respectiv Maria Paraschiv.

Politica