vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Le-a rămas medalia de bronz

Nu a fost seara oltenilor, luni. Într-o Polivalentă mai vulcanică decât oricând, echipa pregătită de Dan Pascu a pierdut meciul decisiv din semifinalele campionatului intern.
După peste două ore de joc, victoria a revenit echipei din Zalău, una care a ştiut să-şi stăpânească mai bine nervii. Încă după primele schimburi de mingi s-a arătat că cele două formaţii sunt motivate la maxim, că îşi doresc să ajungă în ultimul act al campionatului şi că şi-au studiat bine adversarul. Mai precişi, cu o linie de apărare care a greşit mai puţin, oaspeţii au luat primul set.
A urmat un forcing oltean concretizat în mingi frumoase aşezate dincolo de fileu de Laurenţiu Lică, omul meciului de altfel, şi setul doi a trecut în contul oltenilor. Despre setul trei se poate spune că este unul care trebuie repede uitat de gazde după cum cel de-al patrulea parţial de zălăoani.  La nivelul tie-break-ului câştig de cauză au avut elevii lui Aurel Vlaicu. Beneficiind de o preluare slabă a gazdelor, dublă pe greşeli pe fileu, jucătorii din Zalău s-au desprins decisiv şi s-au şi impus făcând astfel pasul către marea finală.

Oltenilor le rămâne finala mică, una în care vor întâlni Dinamo Bucureşti.  După un campionat în care au dus Craiova sus, atât băieţii cât şi banca tehnică merită toate felicitările! Capul sus şi medaliile de bronz la gât! Pentru SCM “U” au jucat: Vînătoru, Milotin, Manda, Lică, Jovic, Bratosin, Stevanovic, Aleksic, Ghionea, Voinea, Dumitrache şi Todor. Antrenori: Dan Pascu şi Claudiu Mitru.
În altă ordine de idei, din surse apropiate formaţiei de handbal, se pare că au apărut modificări pe banca tehnică. Asta în sensul că Gheorghe Sbora va rămâne consilier tehnic, director tehnic sau ceva de genul, în timp ce postul de antrenor principal va fi ocupat de Aurel Roşca.
Tehnicianul amintit, care anul acesta a mai pregătit la nivelul primei ligi formaţia Corona Braşov a fost prezentat echipei în weekend şi urma ca ieri să semneze un contract până în vară cu echipa craioveană. Ţinând cont de faptul că structura sportivă nu a confirmat printr-un comunicat de presă semnarea acordului se poate interpreta că nu s-a ajuns la un numitor comun. Bine, mai rămâne şi varianta plauzibilă a durerii în cot.

Politica