vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pugiliştii de la CSM Craiova, angrenaţi pe ring în inima ardealului

După numeroasele sparinguri desfăşurate pe ringul amplasat în curtea maestrului Joiţa, precum şi în alte oraşe, boxerii juniori de la CSM Craiova trec la competiţiile oficiale. Pugiliştii clubului craiovean vor fi angrenaţi în primele meciuri oficiale din acest an, în intervalul 7-13 aprilie, la Cluj-Napoca, unde se va ţine Campionatul Naţional de Juniori(Masculin).
Pe ringurile din inima ardealului, nouă elevi ai maeştrilor Ion Joiţa şi Buzduceanu Costică vor boxa în vederea obţinerii unei medalii naţionale, care să le încununeze munca asiduă depusă în tot acest timp. Pregătiţi de Ion Joiţa, un maestru de box atât de pasionat încât şi-a amplasat un ring în propria curte, Scarlat Robert(50 kg), Pascu Mario(48 kg), Codreş Claudiu(52 kg), Toboşaru Sandu(60 kg) şi Băran Daniel(63 kg) vor intra între corzile ringurilor din Cluj-Napoca în decursul acestei săptămâni, în timp ce din partea antrenorului Buzduceanu Costică vor concura Frumosu Alexandru(60 kg), Stepan Marian(70 kg) şi Fîciu Viorel(57 kg), utlimul fiind fost campion naţional la cadeţi.
Se aşteaptă rezultate bune din partea pugiliştilor craioveni, deoarece deţin pregătirea necesară pentru a aspira la treptele de podium.

Şanse la medalii au cam toţi, dar noi vom ţinti şi la titlu de campion naţional prin Toboşaru şi Băran, doi boxeri de valoare. Suntem pregătiţi şi dorim să facem o figură frumoasă la Cluj-Napoca, pentru că este păcat de munca de zi cu zi a acestor băieţi. Sperăm să avem parte de arbitraje corecte, pentru că în ultimul timp ne-au cam înţepat la acest capitol, dar nu vreau să aprind spiritele. Elevii noştri vor boxa cât pot ei de bine şi în mod normal trebuie să ne întoarcem cu cel puţin trei-patru medalii.
A declarat Ion Joiţa, unul dintre antrenorii secţiei de box de la CSM Craiova

Conducearea clubului din Bănie este alături de pugiliştii care vor participa în acestă săptămână la campionatul naţional de juniori şi le urează mult succes.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am încredere că se vor întoarce cu un număr consistent de medalii de la Cluj. Avem o secţie de box de calitate, care a avut rezultate bune şi cu siguranţă vor continua să fie prezenţi pe primele locuri ale clasamentului. Le ţinem pumnii şi le urăm succes la cât mai multe medalii.
A spus şi Sorin Manda, directorul CSM Craiova

Politica