joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A murit criminalul de la Balta – Mehedinţi

Viorel Mazăre, ciobanul în vârstă de 44 de ani care  şi-a ucis soţia în data de 12 martie, cu o cruzime de nedescris, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit în zona pieptului şi gâtului, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin. Imediat după comiterea crimei Viorel Mazăre a fost internat, sub pază, în stare de arest la secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin în stare gravă. Ca urmare a ingestiei de substanţe organo-fosforice au intervenit complicaţii, o pneumonie de aspiraţie, au precizat medicii de la spitalul severinean. Aşa că  inima lui Viorel Mazăre a încetat să mai bată. Dacă ar fi trăit, urma să răspundă în faţa legii pentru omor calificat.

Pe fondul geloziei, Viorel Mazăre şi-a ucis soţia în data de 12 martie, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit în zona pieptului şi gâtului.
După ce a lăsat-o fără suflare pe o uliţă din comuna mehedinţeană Balta, el a mers la casa lui  a înghiţit o cantitate importantă de substanţe toxice, cel mai probabil insecticid,  apoi  s-a tăiat la gât cu acelaşi cuţit. Viorel Mazăre este tatăl elevului ucis în toamna anului trecut pe trecerea de pietoni în dreptul Liceului de la Halânga.

Politica