marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Weekend de foc pentru ISU Dolj

În perioada 21.03. – 24.03.2014, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a patru  incendii, o  intervenţie descarcerare, cinci intervenţii asistenţă  medicală de urgenţă aeriană, o asigurare  de măsuri P.S.I. la Stadionul Ion Oblemenco din Craiova  şi la 67 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar S.V.S.U  două intervenţii.

În data de 21.03.2014, Secţia Pompieri Segarcea a intervenit cu două autospeciale  de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Marin B, în com. Goicea. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la plante furajere, existând posibilitatea de propagare la vecinătăţi. Din cauza unui foc deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 25 tone plante furajere (fân, paie, lucernă), 8 mc lemne foc şi cca. 4 ml gard din scăndură.   

În data de  21.03.2014, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială  de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit  între rosturile  de dilataţie al unor blocuri, aparţinând unei  asociaţi de proprietari  din ,, 1 Mai ,, municipil Craiova. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la resturile menajere dintre cele două blocuri. Din cauza unei rest de ţigare aprins şi aruncat la întâmplare, a ars  aproximativ 3000 kg resturi menajere.      

Policlinica Buna Vestire Craiova

În data de  22.03.2014, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova  a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Dumitru C în com. Predeşti. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la acoperişul casei şi interiorul acesteia pe o suprafaţă de aroximativ 100mp existând posibilitatea de propagare la vecinătăţi. Din cauza unei foc deschis în spaţii închise (lumânare), au ars aproximativ 100 mp acoperişul casei, spaţii interioare, mobilier, documente personale, articole decoraţiuni interioare şi scândură din lemn aproximativ 5 mc.                                                       

În data de 22.03.2014,  SVSU Teasc şi SVSU Bratovoieşti au intervenit pentru degajarea unui animal (cal) cazut într-o fântână cu diametrul de aproximativ 1.5 m şi adancime de 2 m, în com. Teasc.

În data de 23.03.2014,  Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială  de lucu cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Ion A, în com. Goieşti, sat. Fântâni. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la acoperişul casei de locuit, existând posibilitatea de propagare la întreaga casă. Din cauza unui coş de fum defect şi neprotejat termic, au ars aproximativ 45 mp acoperiş din scândură şi s-a degradat vata minerală termoizolantă, rigipsul şi tabla tip Lindab aferente suprafeţei menţionate.

În data de 23.03.2014, SVSU Apele Vii a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Cristina B, unde a ars un adăpost de animale acoperit cu plante furajere (paie şi coceni), pe o suprafaţă  de aproximativ 50 mp. Sursa probabilă de aprindere fiind  efectul termic (ţigară).  

ISU Dolj

Politica