joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Contre la Dolj. PSD critică PNL

Într-un comunicat de presă, remis ieri, reprezentanţii PSD Dolj afirmă că  “PNL a revenit la discursul din perioada Alianţei D.A., când Traian Băsescu era partenerul lor”.
Reacţia vine în urma rezoluţiei adoptate, duminică, de PNL Dolj, rezoluţie pe care Ediţie Specială a publicat-o integral luni, 24 martie, şi în care liberalii precizează, între altele că  “zilele acestea, dincolo de tensiuni, românii au putut înţelege că PNL este singurul partid care poate opri partidul stat PSD. Ţinta falsă pe care această formaţiune o oferă oamenilor este un război cu un preşedinte, care în câteva luni îşi va încheia mandatul. Miza nu este trecutul. Nu el este adversarul PNL, ci susţinătorii unui întreg sistem copiat şi adoptat acum fără ruşine de PSD, un sistem bazat pe traseim, jocuri de culise şi pârghii nelegitime pentru obţinerea puterii. Deplângerea alianţei de către foştii parteneri,  alianţă care în viziunea liberalilor a însemnat un angajament serios împotriva practicilor abuzive şi nedemocratice este o dovadă de ipocrizie şi de demagogie până şi aceasta lipsită de stil. Înlocuirea tuturor celor care nu răspund comenzilor PSD evidenţiază caracterul bolnav şi disperarea cu care unii, în loc să guverneze, săvârşesc aceleaşi nedreptăţi pe care, la ore de maximă audienţă, le-au blamat. PSD este partidul care vrea să se restructureze, destructurându-ne.”
PSD consideră că prin această rezoluţie liberalii se îndepărtează de promisiunile făcute în campania electorală şi reafirmă că primeşte orice PNL-ist care vrea să continue lupta cu “Băsescu”.

Prin Rezoluţia adoptată duminică, 23 martie 2014, la Craiova, unii dintre liberali au demonstrat încă odată că interesele personale sunt mai presus decât cele ale românilor, şi că se îndepărtează tot mai mult de principiile USL şi promisiunile făcute în campania electorală. Afirmăm încă odată că orice liberal care doreşte continuarea proiectului USL şi nu a renunţat la luptă împotriva regimului Băsescu, care a făcut atât de mult rău românilor şi democraţiei din România, este binevenit alături de PSD. Cu părere de rău constatăm că PNL a revenit la discursul din perioada Alianţei D.A., când Traian Băsescu era partenerul lor, şi acuză PSD de „practici de culise” şi „traseism politic”, în condiţiile în care înainte de alegerile locale din 2012, şi după aceea, liberalii au primit în partid foarte mulţi membrii PDL, şi putem aminti pe Mihai Stânişoara şi Sorin Frunzăverde, doi exponenţi ai regimului Băsescu-Boc. Cât timp unii dintre liberali fac jocurile lui Traian Băsescu şi ale camarilei din jurul acestuia noi continuăm să ducem la bun sfârşit angajamentele luate în faţa oamenilor, asumate şi de Crin Antonescu şi PNL, care ne-au votat şi ne-au trimis în Parlamentul României.
Se arată în comunicatul semnat de Biroul de presă al PSD Dolj

Politica