vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţiştii doljeni au prins mai mulţi hoţi la sfârşitul săptămânii trecute

Staţiile de irigaţii, şi aşa puţine, au ajuns, din nou, pe mâna hoţilor. Mai multe motoare electrice au fost sustrase de la Staţia de irigaţii din Segarcea.
Joi noaptea, poliţiştii secţiei 6 Craiova au prins doi tineri, din Segarcea, în timp ce transportau cu un autoturism un astfel de motor electric cu intenţia de a-l comercializa.
Oamenii legii au stabilit că I. Cristi, 28 de ani şi T. Cătălin, 34 de ani, furaseră motorul de la Staţia de irigaţii din Segarcea.

Cercetările au fost preluate de lucrătorii formaţiunii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Segarcea care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că în noaptea de 20/21.03.2014 persoanele sus menţionate, împreună cu M. Valentin, 24 de ani, au sustras 3 motoare electrice la Staţia de irigaţii  Segarcea pe care le-au transportat în municipiul Craiova, două din acestea fiind comercializate.
IPJ Dolj

Poliţiştii au aflat şi că în urmă cu o săptămână, T. Cătălin şi M. Valentin au mai sustras două motoare electrice de la aceeaşi Staţie de irigaţii pe care le-au comercializat tot în municipiul Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prin furturile comise, cei trei au cauzat un prejudiciu ce se ridică la suma de 45000 lei. Tinerii sunt cercetaţi de către oamenii legii pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
IPJ Dolj

Un alt doljean, în vârstă de 45 de ani, este cercetat în libertate pentru furt, după ce a sustras din via unei persoane 42 de şpalieri de beton. Şpalierii au fost găsiţi de poliţişti în curtea acuzatului.

În data de 21.03.2014, lucrătorii Postului de Poliţie Terpeziţa, au fost sesizaţi   de A. Costel, 52 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în noaptea de 19/20.03.2014, persoane necunoscute i-au sustras 42 şpalieri din beton, din cultura de viţă de vie, proprietatea sa, situată în extravilanul comunei Terpeziţa, cauzând un prejudiciu în valoare de 640 lei. În baza probatoriului administrat, magistraţii Judecătoriei Craiova, au emis autorizaţii de percheziţie, în baza cărora lucrătorii Postului de Poliţie Terpeziţa  împreună cu luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale au efectuat două percheziţii domiciliare. Astfel, la locuinţa lui P. Costel, 45 de ani, din localitate s-au găsit cei 42 de şpalieri din beton care au fost predaţi părţii vătămate.
IPJ DOLJ

Pe de altă parte, doi tineri, din Băileşti, au fost prinşi de poliţişti, în flagrant, în timp ce furau materiale de construcţii dintr-un magazin.

În data de  22.03.2014, în jurul orei 13.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Băileşti, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare i-au depistat  în flagrant pe G. C., de 16 ani  şi G. IONUŢ,  27 de ani, ambii din Baileşti, în timp ce sustrăgeau panouri metalice, confecţionate din cornier şi tablă ondulată, din incinta unei societăţi comerciale din Băileşti. Prejudiciul total de 210 lei a fost recuperat si urmează a fi restituit unităţii prejudiciate.
IPJ Dolj

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Se fură şi la Olt

Poliţiştii au identificat, la sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat, bănuit că a sustras cereale de la domiciliul unei persoane.

La data de 21.03.2014, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Strejeşti l-au identificat pe M. Constantin, de 18 ani, din comuna Strejeşti, bănuit că a sustras cereale de la domiciliul unui cetăţean Tânărul, în perioada 01 – 19.03.2014, ar fi sustras 400 kg. porumb boabe, care se aflau depozitate în podul locuinţei pe care T. Gheorghe o deţine în comuna Strejeşti. Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
IPJ Olt

Prejudiciul, în valoare de 400 lei, a fost recuperat.

Politica