joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ziua Poliţiei Române, marcată la Vâlcea

În ziua de 25 martie, poliţiştii vâlceni omagiază Ziua Poliţiei Române, ocazie cu care sunt organizate o serie de manifestări menite să marcheze importanţa acestei zile, la care au plăcerea să aibă alături  pe toţi beneficiarii activităţilor pe care aceştia le desfăşoară în cadrul comunităţii.
În scopul promovării abilităţilor de poliţist, dar nu numai, în această perioadă, poliţiştii tuturor structurilor au avut ocazia să se dueleze între ei atât în poligon, cât şi pe terenul de sport, pe regulile  TIR-ului, voleiului, fotbalului, şahului şi tenisului de masa.

De asemenea, poliţiştii care se află în prima linia a prevenirii violenţei şi promovării spiritului civic, cei din cadrul Biroul de Analiză  şi Prevenire a Criminalităţii, în zilele de 20 şi 21 martie a.c. se vor întâlni cu cadre didactice şi  liceeni din mun. Rm. Vâlcea, având ca temă de dezbatere ,,Ziua Poliţiei Române – importanţă şi semnificaţie”.    
Luni, 24 martie a.c., la sediul IPJ Vâlcea, începând cu ora 10.00 se va desfăşura Ziua Porţilor Deschise, ocazie cu care poliţiştii Serviciului Criminalistic, Centrul Operaţional, Poliţia de Proximitate, Serviciul Cazier Judiciar Statistică şi Evidenţe Operative şi Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii vor prezenta vizitatorilor tehnologia de care dispun pentru monitorizarea activităţilor cotidiene.

IPJ VÂLCEA

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica