joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ISU Dolj: 2 incendii stinse, o intervenţie asistenţă medicală de urgenŢă aeriană, la 21 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă

Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru  stingerea a două incendii, o intervenţie asistenţă medicală de urgenţă aeriană, la 21  cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar  S.V.S.U. Daneţi la stingerea unui incendiu.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova în cooperare cu S.V.S.U. Castranova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Dumitru P. în comuna Castranova, sat Puţuri. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la o casa din lemn pe o suprafaţă de  aproximativ 40 mp  şi la anexele gospodăreşti pe o suprafaţă de aproximativ 90 mp,  existând posibilitatea de propagare la casa de locuit. Din cauza unui foc deschis în spaţii deschise, au ars  casa veche pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp în proporţie de 90%, anexele gospodăreşti pe o suprafaţă de aproximativ 90 mp în totalitate şi 15 mc lemn salcâm. Victime, un cal,o capră şi două păsări. Au fost salvate şase animale şi şase păsări.                              

Garda de Pompieri Bechet  a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu  izbucnit la gospodăria lui Ion B. în comuna Călăraşi. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la  adăpostul de animale fără a exista  posibilitatea de propagare la casa de locuit. . Din cauza unui foc deschis în spaţii deschise, au ars  anexa gospodărească pe o suprafaţă de aproximativ 12 mp  în totalitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

S.V.S.U. Daneţi  a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată în com. Daneţi,  unde au ars aproximativ 1 ha. de vegetaţie uscată.

ISU DOLJ

Politica