miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mărţişor pentru Primavera

Organizată anul acesta la grupa 2005, de Sport Kids Drobeta, turneul desfăşurat pe terenul sintetic de la Liceul „Gheorghe Ţiţeica” a culminat cu debutul micuţilor severineni într-o competiţie cu miză.
Doar patru echipe au participat, iar câştigătoarea s-a decis în meciul decisiv, unde Primavera Târgu Jiu a învins cu 5-2 Sport Kids Drobeta, club patronat de Cornel Mihart.

Ne-am clasat pe locul al doilea şi îmi doresc ca pe viitor să avem evoluţii din ce în ce mai bune. Pentru aceşti micuţi a fost prima competiţie la care participă. Sperăm ca şi autorităţile locale să organizeze astfel de turnee, fiindcă sunt foarte puţine în Severin.
A declarat antrenorul severinean Alin Rapcea

Golgheterul turneului a fost Mario Păunescu, de la Frontiera Severin. Elevul pregătit de Florin Teodorescu a marcat de opt ori în cele trei meciuri disputate de echipa sa. Denis Răduţă (Sport Kids) a fost desemnat cel mai tehnic jucător, iar Ştefan Frăţilă (Primavera Târgu Jiu) a primit titlul rezervat celui mai bun portar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu cât sunt mai multe turnee, cu atat mai bine. Evoluţia echipei mele a fost una bună, concretizată prin ocuparea primului loc.. Nu cautăm neaparat trofeele, ci jocurile în sine. Organizările astea mici, de scurtă durată sunt foarte bune, ţinând cont de situaţia financiară. La noi, la Târgu-Jiu, Pandurii e un brand, iar majoritatea copiilor vor să meargă acolo, dar eu sper să-i atrag la Primavera prin seriozitate şi rezultate bune.
A spus antrenorul Dorin Lipian

––––

Rezultatele Cupei Mărţişorul

Primavera Târgu Jiu  – Dynamik Craiova     7-2
Sport Kids Drobeta – Frontiera Severin    4-3
Frontiera Severin – Primavera Târgu Jiu     1-6
Dynamik Craiova – Sport Kids Drobeta     3-4
Sport Kids Drobeta – Primavera Târgu Jiu    2-5
Frontiera Severin – Dynamik Craiova    4-2

Politica