vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ultimul meci din Liga Balcanică

Pentru baschetbaliştii craioveni se încheie astăzi periplul prin baschetul balcanic printr-o partidă acasă. Elevii lui Milan Nisic vor întâlni pe teren propriu una dintre formaţiile de top ale Ligii, formaţie pe care însă a depăşit-o în partida tur. Atunci, la Priştina, s-a înregistrat unul dintre rezultatele surpriză din Liga Balcanică, mulţi vorbind de lucruri necurate.

Cum ne cum, SCM “U” a bătut şi asta rămâne consemnat. A mai rămas, tot de atunci, amintirea unei emoţionante lecţii de viaţă şi prietenie oferită de gazdele partidei, lucru care l-a marcat profund pe Marius Toma şi, se spune, restul delegaţiei de 20 de persoane a Craiovei. Răspunsul lui Marius Toma a venit pe măsură: Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Local al municipiului Craiova şi Asociaţia de prietenie Kosovo-România, în colaborare cu Asociaţia “Craiova Capitală Culturală Europeană – 2021”, RAADPFL şi Sala Polivalentă, organizează astăzi, la ora 11.00 vernisajul expoziţiei comune de grafică şi fotografie a doi artişti din Kosovo: prof. Shyqri Nimani (grafician) şi Hazir Reka (fotograf), vernisajul din holul Sălii Polivalente fiind înscris în ciclul manifestărilor dedicate “Săptămânii culturii kosovene în România” (oau!).

Masa şi dansul probabil la “Europeca”! Altfel, meciul nu are miză decât pentru oaspeţi care doresc să-şi consolideze locul al doilea în clasament şi să meargă direct în “final four-ul” Ligii Balcanice. Craiovenii sunt aproape de părăsirea unei competiţii care a adus numai oboseală şi lecţii de geografie, de câştig din punct de vedere sportiv neputând fi vorba. Practic, sezonul în Liga Balcanică este încheiat pentru formaţia craioveană chiar şi în cazul unei victorii pentru că următoarea clasată, BC Balkan are cu trei meciuri mai puţin şi se află la doar un punct în spate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica