joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ateliere de scrapbooking în fiecare vineri la Casa de Cultură «Traian Demetrescu» din Craiova

Vino la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova pentru a sărbători împreună sosirea mult aşteptatei primăveri!
Pentru că au avut succes, atelierele de scrapbooking se vor derula săptămânal la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova, în fiecare vineri, între orele 16.00 şi 18.00.
La acest atelier gratuit de scrapbooking vom avea încă o ocazie de a ne lăsa imaginaţia să se exprime liber şi de a crea felicitări superbe, care să emane naturaleţe, optimism, speranţă, bucurie si iubire.
Vom învăţa cum sa creăm o „felicitare în trepte”, colorând, pictând, lipind, decupând…pe scurt, vom asista la un curs de fericire.
Veronica Svanström, singura artistă de gen din Craiova, o să vă ghideze cu multă bucurie. Creaţiile sale i le puteţi admira aici :http://scrapbookemporio.blogspot.ro/ si aici https://www.facebook.com/Happyscrappyshop

Limită de vârstă: nu există

Ce vă oferim: Spaţiile Casei de Cultură „Traian Demetrescu”, o coală de carton scrapbooking, o coală de hârtie imprimată scrapbooking, o coală de hârtie colorată uni, markere, trimmer, covoraş de decupare, cutter, lipici, pernuţe 3D. În plus, la faţa locului veţi găsi şi alte produse scrapbooking cu care să vă decoraţi creaţiile şi nu numai.
Începem de pe 21 martie 2014. Vă aşteptăm cu drag!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Casa de Cultură «Traian Demetrescu»

Politica