sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liderii democrat – liberalilor olteni s-au întâlnit la sediul PDL Dolj

Preşedinţii PDL din Oltenia, echipele de campanie s-au întâlnit, ieri, la sediul PDL Dolj din Craiova. A fost o întâlnire regională de pregătire a campaniei pentru alegerile europene din mai.

Toţi preşedinţii din Oltenia, plus candidaţii, plus vicepreşedinţii, echipele de campanie din toate judeţele, sunt aici, să discutăm despre începerea primelor acţiuni de campanie. Am intrat în ultimele două luni. Pe 22 martie avem un miting la Cluj şi pe 30 martie va fi prezentarea candidaţilor PDL, la Sala Palatului, în Bucureşti. Între timp noi mergem şi în alte judeţe. Am fost la sfârşitul acestei săptămâni cu Teodor Stolojan şi cu Traian Ungureanu la Constanţa şi la Tulcea, acum două săptămâni am fost şi în alte judeţe. Lucrurile merg înainte, văd că se mobilizează din ce în ce mai multă lume. Vom avea două luni de muncă, dar sper să fie terminate cu rezultate pe măsură.
Marian Jean Marinescu, eurodeputat, preşedinte PDL Dolj

La alegerile din mai, Marian Jean Marinescu va candida pentru un nou mandat de europarlamentar.
Liderul democrat-liberalilor doljeni a mai anunţat şi depunerea “Cărţii Miniciunilor USL” la Prefectură. Este vorba de un document întocmit la nivel naţional de PDL în care sunt denunţate “22 de luni de guvernare USL, 22 luni de jaf, incompetenţă şi imunitate”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost o acţiune care a avut loc în toată ţara. Partidul Democrat Liberal a elaborat o carte-“Cartea Minciunilor USL” şi, în toată ţara, în toate filialele PDL s-a făcut un marş, s-a depus cartea la Prefectură. Tot ce s-a întâmplat în această perioadă, în această guvernare, după părerea mea, nimic nu a fost bun. Foarte puţine lucruri, în primul rând, şi, în al doilea rând, cele care s-au făcut au avut efecte foarte rele pentru oameni.
Marian Jean Marinescu, eurodeputat, preşedinte PDL Dolj

Săptămână încărcată în plan european

Europarlamentarul doljean Marian Jean Marinescu a mai declarat că săptămâna care tocmai s-a încheiat în plan european a fost una bogată.

Am avut trei rapoarte la vot, unul referitor la Banca Europeană de Investiţii, altul la Cerul Unic European şi al treilea la Frontierele Externe, la fondul de securitate. Au trecut toate fără niciun fel de problemă. A fost o săptămână extrem de bogată. S-a mai întâmplat un lucru, care era de aşteptat, Consiliul a aprobat regulamentul pentru liberalizarea vizelor pentru Moldova.
Marian Jean Marinescu, eurodeputat, preşedinte PDL Dolj

Politica