sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un nou proiect teatral la Centrul Cultural «Eugen Ionescu» Slatina

Asociaţia Culturală Center Inter Art. Centrul Internaţional de Artă România a lansat sâmbătă, 15 martie 2014, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina, cu sprijinul Primăriei Municipiului Slatina, un nou proiect teatral.
Este vorba de o savuroasă comedie oltenească, piesa „Nebuniile dragostei“, scrisă de George Smarandache şi regizată de Dan Tudor.
Distribuţia, de excepţie, este formată din actorii profesionişti: Marius Bodochi, Adriana Trandafir, Anca Sigartău, Monica Davidescu, Flavia Cazacu, Gabriel Fătu şi Valeru Ciurea.
Premiera va avea loc joi, 10 aprilie, la ora 18.30 în sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu“.

Este al treilea proiect teatral, după „Măgura“ şi „Colivia cu iluzii“, desfăşurat de Asociaţia Culturală Center Inter Art. Centrul Internaţional de Artă România şi sprijinit financiar de Primăria Municipiului Slatina pentru publicul slătinean iubitor de teatru.
Deoarece timpul pentru repetiţii, până la premieră, este extrem de scurt, actorii împreună cu regizorul Dan Tudor şi cu autorul, George Smarandache vor face un adevărat tur de forţă pentru pregătirea piesei.
Trebuie adus un LAUDÁTIO primarului Minel Prina (pentru sprijinirea iniţiativelor culturale) şi Consiliului Local Slatina ( pentru   sprijinul financiar ), pentru că promovează actul cultural de calitate.
Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina a devenit, de mult, un punct cultural pe harta culturală.

Referitor la acest moment deosebit, MINEL PRINA a declarat:
Am fost astăzi alături de actorii care vor juca în piesa ”Nebuniile dragostei” de George Smarandache, în primă reprezentaţie la Centrul Cultural pe 10 aprilie. Sub îndrumarea regizorului Dan Tudor, actorii Marius Bodochi, Adriana Trandafir, Anca Sigartău, Monica Davidescu vor pune în scenă o piesă de teatru care sigur ne va încânta pe toţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica