sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Să fie a treia victorie!

Universitatea Craiova întâlneşte a treia oară în acest sezon competiţional pe CSM Râmnciu Vâlcea, echipă ajunsă acum liderul seriei de vest din Liga secundă. În precedentele întâlniri, “alb-albaştrii” au avut câştig de cauză. A fost mai întâi un 2-1, în Zăvoi, într-o partidă contând pentru Cupa României. Cu 1-0 a câştigat Universitatea la Roşiori.

Partidă dificilă pentru Universitatea Craiova, sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea. Într-un moment dificil, “alb-albaştrii” întâlnesc liderul la zi al seriei.  Universitatea a continuat în această săptămână pregătirea fizică şi merge la Râmnicu Vâlcea pentru a face o partidă bună.
Tehnicianul vâlcenilor, Claudiu Niculescu, avertizează asupra dificultăţii partidei.

Le-am spus toată săptămâna băieţilor  să nu cădem în capcana să credem că jocul cu Universitatea Craiova va fi uşor, pe considerentul că ei nu au făcut pregătire de iarnă. Echipa s-a antrenat în decurs de mai multe săptămâni, are un lot valoros, cu jucători de calitate, consacraţi în Liga I. Ne aşteaptă un joc foarte dificil, ar fi important să câştigăm. Îmi doresc să vină lume multă la meci, să ne susţină ca în jocul cu Mioveni, când s-au comportat exemplar, au fost al 12-lea jucător şi ne-au împins spre victorie.
A declarat Niculescu pentru  TV Vâlcea 1

Policlinica Buna Vestire Craiova

Jucătorii lui Dragoş Bon pot avea un plus de moral, ţinând cont că în acest sezon competiţional, Universitatea a câştigat de două ori cu Râmnicu Vâlcea. A fost 2-1 în Cupa României, chiar pe terenul vâlcenilor, cu goluri marcate de Săceanu şi Mârzeanu. În turul de campionat, Craiova a câştigat, tot la limită, scor 1-0, prin reuşita lui Vasile Gheorghe.

Ne aşteaptă o partidă dificilă cu una dintre cele mai bune echipe, echipă cu care luptăm direct în cursa pentru play-off şi promovare. Ne-am pregătit intens toată săptămâna. Bineînţeles, vrem victoria. Sperăm să avem publicul de partea noastră, cât mai mulţi suporteri prezenţi la meci.
Dragoş Bon, antrenor Universitatea Craiova

Astăzi, suporterii îi pot vedea pe alb-albaştri la Drăgăşani, acolo unde se pregătesc pentru partida de sâmbătă.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica