vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Intervenţii ISU DOLJ

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a trei incendii, două intervenţii asistenţă de urgenţă aeriană, asigurare de măsuri P.S.I la Sala Polivalentă din municipiul Craiova şi la 17  cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.
Garda Intervenţie Pompieri Bechet a intervenit cu o autospecială  de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Florin M, din oraşul Bechet, str.Vârâţi. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la mobilierul dintr-o cameră de locuit existând posibilitatea de propagare la întreaga casă de locuit. Din cauza jarului  căzut din sistemul de încălzit, au ars  un pat, un şifonier, o masă şi articole vestimentare.                      

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Constantina P, din com. Ghindeni, str. Crinului. La sosirea echipajelor  de intervenţie la locul solicitării, incendiul era lichidat de cetăţeni. Din cauza jarului  căzut din sistemul de încălzire, au ars un televizor, un pat, o masă, două scaune şi articole vestimentare.            
Garda Intervenţie Pompieri Bechet a fost solicitată să intervină  cu o autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei centrale termice pe lemne, proprietatea lui Valeria P, din oraşul Bechet, str. Drumul Sării. La sosirea echipajului de intervenţie la locul solicitării, incendiul era lichidat de cetăţeni.  Din cauza unui coş de fum necurăţat de funingină, au ars funinginea de pe coşul de fum şi s-au degradat cotul flexibil de racordare confecţionat din aluminiu (aproximativ 1 m).            
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit în mun. Craiova, str. Henri Coandă, pentru deblocarea din apartament a lui  Ionuţ D, în vârstă de 34 ani, care a fost găsit dormind.

ISU DOLJ

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica