miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM joacă luni cu HCM Roman

Ultima etapă a returului Ligii Naţionale aduce în faţa formaţiei din Craiova una dintre echipele care au practicat un handbal bun în actualul sezon, fiind vorba de HCM Roman. Iniţial, partida ar fi trebuit să se desfăşoare sâmbătă, de la ora 16.00, dar meciul nu va mai avea loc la data amintită.
Federaţia Română de Handbal a decis mutarea meciului luni, de la ora 18.00, dintr-un motiv bine întemeiat şi în urma unor speculaţii. Totul ţine de lupta din partea superioară a clasamentului dar şi de unele zvonuri apărute după meciul Craiovei de la Roman. În primul caz, este vorba despre faptul că partida dintre Dunărea Brăila şi HCM Baia-Mare fusese anterior programată luni.

Cum Romanul şi Brăila sunt angrenate în luptă directă pentru locul trei în campionat, fiind despărţite de un singur punct în clasament, pentru a nu se da naştere la interpretări s-a decis ca meciurile de la Craiova şi Brăila să se dispute la aceeaşi dată şi aceeaşi oră.
Referitor la bârfe, se vorbeşte despre faptul că în tur, la Roman, au existat suspiciuni asupra corectitudinii meciului, adică SCM a fost “ajutat” să câştige, aducându-se ca argument parcursul slab al echipei craiovene, care totuşi nu stă în picioare. Poate, la Roman, SCM  aprins o zi foarte bună. Mai mult, în lumea handbalistică internă s-a vorbit, în ultimele zile, despre un meci egal între SCM şi echipa moldavă, în retur. Revenind, FRH a decis “alinierea” celor două meciuri pentru a nu se mai da naştere la bârfe inutile, lucru de lăudat. Ce rost ar fi avut alimentarea cu suspiciuni a unei competiţii desfăşurată corect până acum?

Articolul precedent
Articolul următor

Politica